Kosa

Trend sa Instagrama: svadbene frizure za dugu kosu

By  | 

Na dan vjenčanja, svako od nas želi da izgleda izuzetno.

Često još kao djevojčice planiramo svoju haljinu i frizuru, maštamo o dugoj kosi i haljinama kao iz bajke. Međutim, ako još uvek niste izabrale frizuru za ovaj važan dan i imate dugu kosu, provjerite kakve frizure za vjenčanje sada osvajaju Instagram.

Prilikom odlučivanja o vjenčanju, želimo da tog dana izgledamo posebno. Želimo savršenu frizuru, šminku, haljinu… Iako često sliku svog izgleda već imamo negdje u glavi, potrebno je da obratimo pažnju na inovativne trendove koji se pojavljuju svakih par sezona.

Čini se da je najteže da odaberete pravu vjenčanicu, koja će prikriti nedostatke i istaći prednosti figure, ali to je samo jedan element. Takođe, važna je frizura. Ukoliko imate dugu kosu, imate mogućnosti da eksperimentišete. Danas se mnoge žene odlučuju za pletenice, u koje dobrovoljno dodaju umetke za kosu, venčiće ili dekorativne svadbene dodatke.

Ukoliko vas uskoro očekuje venčanje, pogledajte najnovije trendove sa Instagrama.

zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (3) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (16) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (15) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (14) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (13) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (12) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (11) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (10) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (1) zenski-magazin-trend-sa-instagrama-svadbene-frizure-za-dugu-kosu (01)