Kosa

Zlatno roza je zvanično najpopularnija boja

By  | 

Znamo da se svake sedmice, na društvenim mrežama ali i ostalim trend informatorima, susrećemo s novim trendovima koji su hit u svijetu. Ali uvijek se ističe nešto najupečatljiviji, sjajniji i neodoljivi trend koji nikada nećemo zaboraviti, i koji će uvijek biti prisutan na modnoj sceni.

rose-gold-hair-kristin-ess-1526002941
Zlatno roza boja kose- nijansa koja nije izrazito roza, ima blage primjese breskve, ali i zlata, je upravo trend koji ćemo pamtiti i tažidi dugi niz godina. Ova nijansa je sve veći hit iz sedmice u sedmicu. Ovakvu nijansu ne nose samo poznate ličnosti, nju žele imati i farmaceuti, rokeri. Jednostavno je osvojila sve oko nas.

rose-gold-hair-color-20 Rose-Gold-Ombre-Hair-Color rose-gold-hair rose_gold_hair_colors_ideas_hairstyles53
Sa sigurnošću možemo reći da je ovaj trend popularan već od 2016. godine. Međutim, ovu boju ste mogli prije dobiti samo s izbjeljenom podlogom, kod vrlo iskusnih frizera. Ali sada je tržište zasuto trajnim i polutrajnim bojama i color šamponima koji vam omogućavaju najvjerodostojnije nijanse ove boje, bez obzira koju podlogu imate. Da, dobro ste čuli, čak i kosa koja nikada nije bojena može postići željeni to ove boje. Ukoliko želite da zablistate ovog ljeta vrijeme je da počnete istraživati opcije ove boje, te upustit se u promjene.

ff9d7e400f18ddcc476d412ec9bb8fa8 21-rose-gold-hairstyles-that-are-total-hair-goals-society19 18e26becb2cebc3fcf04fe4889f43c0b