Aktuelnosti

ZEW – NOVI PREMIUM BREND ZA MUŠKARCE NA NAŠEM TRŽIŠTU!

By  | 
ZEW - linija kozmetike za muškarce koji osjećaju snažan afinitet prema prirodi. Naši proizvodi njeguju vašu kožu, tijelo i bradu, dok vam omogućuju da se usredotočite na ono što je najvažnije - vašu životnu avanturu. Mi smo nezavisni brend sa međunarodnom mrežom profesionalaca koji su spremni odgovoriti na vaša pitanja o muškom zdravlju i ličnoj njezi. Otkrijte našu prirodnu kozmetiku i dodatke napravljene od resursa planine Bieszczady, uložite u brigu o sebi, budite avanturistični, budite - ZEW.
zew-formen-white
Znamo da je na putovanju važna težina ruksaka - zbog toga su kreatori tijekom jedne od planinarskih staza planinama Bieszczady shvatili da konvencionalni gelovi za tuširanje i šamponi to jednostavno ne čine. 
Stoga su odlučili stvoriti vlastite sapunice i šampone, imajući u vidu potrebe modernih putovanja na otvorenom. Danas vam s ponosom nudimo vrhunske pratioce u njegovanju za sve avanture na otvorenom.
banner_zew
Vrijednosti- priroda i održivost

Naša istinska inspiracija je priroda. Budući da iz prirode dobivamo najmoćnije aktivne sastojke poput ugljena, crne čage i konoplje. Briga o planeti i netaknutoj prirodi za nas je glavni prioritet, pa eliminiramo nepotreban otpad i stvaramo proizvode u duhu nultog otpada. Dokaz? Prodajemo sapune upakovane u kartone; naši izdržljivi brijači i četke poslužit će vam godinama. Promoviramo kvalitetu nad količinom i jednostavnost pretjerivanjem.
ZEW brand sed zalaže za:
Praktična rješenja inspirirana putovanjem
Kvaliteta i jednostavnost nad pretjerivanjem
Očuvanje prirode
Održivost kao pokretač inovacija
Zdravlje muškaraca i pozitivan lični razvoj
Aktivan način života i avanturistički duh.

Naš duh, ukorijenjen u avanturi
Stalno tražimo avanturu, volimo lutati prirodom i pokušavamo pobjeći od užurbanog gradskog života. Pridružite se zajednici ZEW za muškarce i osjetite instinkt istraživača!
collection-DSC0060
ZEW-Collection_4705d930-e7a9-4ba3-9f9e-c30d221cfa44_x1024
6b533532549953.568a4a2ec6fa6