Kosa

Želite promjenu frizure? Evo tri jednostavne ideje!

By  | 

Nakon nekog vremena nošenja iste frizure, nije nimalo čudno da ste željne promjene, a dolazak vrućih ljetnih dana također budi misli o nekom novom stilu u kosi. Ta promjena ne mora biti radikalna, naravno, dovoljan je tek jedan element looka koji ste spremne promijeniti i na taj način osvježiti svoj imidž. U pitanju može biti boja kose, njena duljina ili novi stil, no ako još uvijek ne znate na koji način pristupiti tom zaokretu, donosimo vam tri ideje za učiniti to!

Ženske frizure 2017

ŠIŠKE

siske-za-kosu-2017

Napravite li od prednjih pramenova kose uvijek popularne šiške, one će ne samo izgledati odlično već vas i vizualno pomladiti. Kada su u pitanju frizure sa šiškama, inspiracija za kojom redovito posežemo chic su Parižanke i brinete Caroline de Maigret te Lou Doillon. Njih dvije vješto su svladale onaj francuski trenutak ležerno raspuštene i potpuno neopterećene kose sa šiškama koje uokviruju njihovo lice.

Ženske frizure 2017

Smetaju li vas šiške u duljini koja bi vam mogla upadati u oči, blogerica, model i pjevačica Natalie Suarez daje cool primjer kako nositi šiške ošišane iznad obrva.

Ženske frizure 2017

BOB

Ženske frizure 2017

O ovoj frizuri uistinu je mnogo toga napisano unatrag nekoliko sezona, a podjednako ju obožavaju glumice, pjevačice, modeli i modne blogerice. Bob je univerzalno privlačan, bilo da je kraći ili dulji (takozvani lob) i dolazi li u ravnom ili valovitom obliku.

Ženske frizure 2017

 

Ženske frizure 2017

Svoju dugu kosu ove biste jeseni tako mogli skratiti na bob/lob duljinu, a tragate li za trendi frizurom, svoj bob svakako uvijte u lagane i meke valove, koji će svojom teksturom cijelom looku dati jednu chic notu.

PRAMENOVI

ženske-frizure-20175

Jedna od često traženih frizerskih usluga u salonima diljem svijeta je kreiranje balayage pramenova na kosi. Ova tehnika bojanja kose u posljednje je vrijeme dobila brojne inačice, no poanta je ista: ostvariti na kosi pramenove koji imaju lijep prelijevajući efekt i djeluju toliko prirodno, da izgleda kao da se radi o prirodnoj boji kose, okupanoj suncem.

ženske-frizure-20175

ženske-frizure-20175

Ovaj ćete trend vrlo lako zamijetiti na brojnim Instagram profilima, a balayage učestalo prakticiraju Veronika Heilbrunner, Helena Bordon i Alexa Chung.

 

Izvor: journal.hr