Tutorijal

Želim ljubičastu boju kose, intenzivnu i postojanu!

By  | 

Želja vam je ultra popularna boja kose ljubičasta ali vas je strah da neće biti dovoljno intezivna i da će se isprati poslije nekoliko pranja kao i sve ostale fashion boje?? Ne brinite imamo rješenje za vas…

ljubicasta boja kose

U slučaju da ste vi ili vaš frizer obojili vašu kosu u ljubičastu, ona će ubrzo nestati i ispirati se već nekoliko pranja.
To se događa jer se pigment fashion boja poput crvene,narandžaste ili brže ispira za razliku od nekih prirodnih tonova kao što je smeđa ili crna. Sama njega kose i zaštita neće očuvati ljubičastu boju. Potrebna je aktivna njega kao bi takva boja kose ostala briljantna.

boja za kosu ljubicasta

Zašto ne biste obojili kosu u ljubičastu i isprobali bar jednom u životu tu boju? Naravno, s ljubičastom bojom kose više se ne možete skriti u gomili. Vrlo je važno da se kosa obojena u jarku boju blista i sjaji. Predstavljamo vam šampon i tretman uz koji vaša ljubičasta boja postaje bogatija i sjajnija, a kosa mekša! Profesionalni brend za njegu kose „Lakme cosmetics“ iz Barselone, čija linija sadrži sve proizvode koji zadovoljavaju potrebe najvećih profesionalaca je napravio ova dva zaista čudesna proizvoda.

boja za kosu ljubicasta

Teknia Ultra Violet Tretman

Ovaj tretman za ljubičasto bojanu kosu sadrži cvijet lavande koji ima jaka antioksidantna i hidrirajuća svojstva. Obnavlja i štiti violet i ljubičasto bojanu kosu. Ponovo otkriva sjaj ovih boja i njihov intenzitet.
Primjena:
Ravnomjerno rasporediti na čistu i opranu kosu. Ostaviti da djeluje od 1 do 3 minuta. Isprati. Nakon upotrebe ovog proizvoda temeljno oprati ruke ili koristiti za zaštitne rukavice.

boje za kosu

Teknia Ultra violet Pigmentisani šampon

Ovaj šampon ima jaka antioksidantna i hidrirajuća svojstva. Nježno čisti i kompenzuje gubitak pigmenata. Boja postaje bogatija i sjajnija, a kosa mekša.
Upotreba:
Nanjeti na mokru kosu. Šamponirati. Isprati. Nakon upotrebe ovog proizvoda temeljno oprati ruke ili koristiti zaštitne rukavice.

violet boja kose

 

 

Ova dva proizvoda možete kupiti putem web shopa OVDJE 

A u slučaju da se odlučite za neku drugu fashion boju Lakme u svojoj ponudi ima tretmane i šampone za boje poput plave,crvene,žute i narandžaste.

farbanje kose Lakme