Aktuelnosti

Zbog čega bi trebali koristiti serume u svakodnevnoj beauty rutini?

By  | 

U svijetu kozmetike i beauty trendova svakodnevno se susrećemo s brojnim proizvodima od kojih nam mnogi uistinu nisu ni potrebni. Ipak, postoje oni proizvodi koje nikako ne bismo trebale preskakati unutar svoje beauty rutine, a jedan od takvih proizvoda je i serum za lice.
Osim dobrog sredstva za čišćenje lica te hidratantne kreme, serum je proizvod koji koži lica može pružiti brojne blagodati stoga zaslužuje biti dio skincare rutine. Serum se na lice nanosi nakon čišćenja kože, ali prije hidratantne kreme.

5c86f7f299f815380ec2469d
Može se koristiti u dnevnoj i noćnoj rutini, a kod kupnje izaberi onaj koji će najviše odgovarati potrebama vaše kože. Imate li masnu ili ipak mješovitu kožu, najviše će vam odgovarati serumi vodenaste teksture koji su lagani i nježni prema koži. S druge strane, ako vam je koža suha, obožavat ćete serume na bazi ulja koji će kožu dubinski nahraniti.

136377771_2829146444014039_437725306037133173_n

e4a00e405edccf0ed87ac4cbeef20364

Neke od najvažniji razloga zbog kojih bi serum trebali ubaciti u svoju svakodnevnu rutinu otkrivamo u nastavku, a uz to ti predlažemo i odlične serume.
Visoko su koncentrirani
Serumi sadrže visoko kvalitetne sastojke koji su namijenjeni rješavanju određenih problema, a ti sastojci dolaze u visokoj koncentraciji pa su iz tog razloga vrlo učinkoviti.
Pomažu kod specifičnih kožnih problema
Svaki serum, ovisno o sastojcima koje sadrži, ima ciljani tretman i posebno je prilagođen određenim potrebama kože. Tako postoje serumi koji pomažu kod bora, akni, za posvjetljivanje kože, protiv mrlja i pjegica, itd.
Prodiru duboko u kožu
U usporedbi s ostalim kozmetičkim proizvodima, serumi su drugačijeg sastava i sastoje se od izuzetno manjih molekula što im omogućuje da prodru puno dublje u kožu zbog čega su i toliko učinkoviti.
Pružaju optimalnu hidrataciju
Kvalitetni serum održavati će tvoju kožu hidratiziranom pa će izgledati puno ljepše i biti će mekanija na dodir.
Daju mladolik izgled
Mnogi serumi sadrže učinkovite anti-age sastojke koji djeluju na bore te kožu čine sjajnijom i mladolikom.
Umanjuju vidljivost mrlja
Upravo serumi mogu imati ključnu ulogu u borbi protiv raznih kožnih oštećenja i mrljica po licu pa ih svakako uvrsti u svoju rutinu ako imaš takve kožne probleme. Potiču bržu regeneraciju i zacjeljivanje kože.

serum-za-lice-hijaluronska-kiselina-vcee-30-ml

Serum za lice hijaluronska kiselina je veoma intenzivan sa hijaluronskom kiselinom koja daje instant uglađenost i hidrataciju vašoj koži. Uputstvo za upotrebu: Nanesite proizvod na suhu i čistu kožu i pustite da se upije.

serum-za-lice-30-ml-sa-kolagenom-vcee-30-ml

Serum za lice bogat kolagenom daje čvrstoću, glatkoću i sjaj vašoj koži. Ispunjen je aktivnim sastojcima koji daju intenzivne efekte na vašoj koži.

serum-za-lice-botoks-efekat-vcee-30-ml

Serum za lice botoks efekat je super intenzivni serum koji daje čvrstoću, glatkoću i sjaj vašoj koži. Ispunjen je aktivnim sastojcima koji daju intenzivne efekte na vašoj koži.

serum-za-lice-bogat-vitaminom-c-vcee-30-ml

Serum za lice bogat vitaminom C prosvjetljuje vaš ten, izjednačuje ton kože i štiti je od slobodnih radikala. Ispunjen je aktivnim sastojcima koji daju intenzivne efekte na vašoj koži.

serum-za-lice-bogat-elastinom-vcee-30-ml

Serum za lice bogat elastinom hidratizira, štiti i daje zdravi sjaj vašoj koži. Ispunjen je aktivnim sastojcima koji daju intenzivne efekte na vašoj koži.