Kosa

Zašto je mokra, zalizana kosa savršena frizura za sezonu praznika

By  | 

Ove sezone najveće zvezde iz Holivuda biraju look zalizane kose koja izgleda seksi i nosi određen stav.

zenske frizure

Nova doza androgenog izgleda je pravo iz svijeta tekstilne industrije stigla i do hairstyle trendova, te već sada viđamo sve veći broj dama koje se odlučuju za zalizanu kosu, koja pomalo deluje dječački.

zenske-frizure-2017-4

 

Ona može u potpunosti da bude puštena, i zalizana unazad, te da pada na leđa, i to je ujedno najpoželjnija frizura koje su prvu ponijele Kendall, Gigi i Bella Hadid.

zenske-frizure-2017-2

Takođe, ona posjeduje i zanimljive varijacije, te je možete nositi u vidu niskog repa (kao Ruby Rose), koji je perfektno zaglađen, a izgleda jednako atraktivno i šik.

zenske-frizure-2017-3

Uz ovaj masculine fazon, savetujemo da birate odjela, košulje ili blejzere, ali je svakako dozvoljeno da kombinujete ovu frizuru i sa ženstvenim komadima, ukrašenim efektnim šljokicama i čipkom.

zenske-frizure-2017-1

1. Ova frizura najidealnija je za noćni provod jer izgleda seksi i atraktivno. Izbjegavajte je u uredu i tijekom dana jer bi mogla djelovati prljavo i prenapadno.

2. Nosite je uz jednostavnu i elegantnu odjeću. Ne kombinirajte je uz odjeću s uzorcima niti intenzivnim bojama. Jednostavna odjeća idealno će nadopuniti ovu jednostavnu frizuru i istaknut će vaše lice.

3. Neka vam i make up bude jednostavan i bez previše boja. Ako ipak želite koristiti boje, koristite ih samo na jednom mjestu, očima ili usnama, nikako ne na oba. Preporučujemo lagani smokey eyes i ruž za usne u boji mesa ili lagano narančastoj.

4. Uz ovakvu frizuru obavezno istaknite obraze. Kako vam je kosa zabačena, lice vam je otvoreno i istaknuto, stoga je najvažnije da istaknete obraze što će zaokružiti vaše lice i izgledat ćete poput božice.

5. Kosu smočite, a kako bi održali wet izgled stavite ili gel ili vosak. Nemojte pretjerivati s nanošenjem kako vam kosa ne bi na kraju izgledala masno.