Kosa

Vrijeme je za šiške!

By  | 

Šiške su jedan od jednostavnijih načina kako da osvježite cjelokupan izgled. Kad ne želite da učinite drastične promjene na kosi kao što su značajnije skraćivanje dužine ili kompletnu promjenu frizure onda su šiške idealno rješenje. Bez obzira hoće li to biti duge ili kratke šiške, nije bitno sve dok vam dobro stoje.

Dobro razmislite prije nego što se odlučite na ovaj korak. Odaberite one šiške koje najviše odgovaraju vašem stilu jer ako vam se izgled ne svidi treba proći dosta vremena kako bi šiške ponovo narasle. Da li vam se sviđaju otkačene šiške kao kod Rihanne ili Emme Stone ili vam više paše stil Lily Collins? A šta mislite o šiškama na stranu kao kod Kerry Washington ili podijeljene šiške kroz sredinu koje su nama trenutno najdraži izbor kao kod Alexe Chung ili Daisy Lowe.

Carey Mulligan i Emma Watson su se odlučile za šik oblik šiški čija je dužina samo malo iznad očiju i odlično im stoje.

Postoji veoma mnogo opcija kad pričamo o šiškama u 2016. Godini. Za vas smo izabrali najbolje frizure sa šiškama kod poznatih osoba kako bi dobile ideju u kom smjeru da idete. Nadamo se da će vam naš izbor pomoći pri donošenju odluke.

Prelistajte galeriju i pronađite slavnu osobu s frizurom koja vama najviše odgovara. Obratite pažnju i na izgled lica kad se odlučite za šiške. Budite sigurne koji tačno oblik lica imate kako bi znale koje šiške trebate izabrati i u kom smjeru možete ići.

Ponekad je se veoma teško odlučiti za promjenu ali budite sigurne da se nećete razočarati sa krajnjim rezult atom. Šiške donose svježinu i budite sigurne kako će dati jednu malo drugačiju dimenziju cjelokupnom izgledu.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17