Kosa

Voćni sok – nova boja koja najavljuje proljeće

By  | 

Trend koji ćete odmah zavoljeti.

Fruit-Juice-is-The-Hottest-Spring-Hair-Color-Trend-4

Proljeće je zvanično stiglo, iako se nama ne čini tako, međutim u svijetu mode novi trendovi su uveliko stupili na scenu kako bi nam olakšali da se odlučimo na neku odvažniju proljetnu promjenu. Kada su u pitanju frizure par trendova nam je zagolicalo maštu, a jedan od njih je novi trend bojenja kose koji se zove “voćni sok”. Da, dobro ste čuli, isprepletane su brojne nijanse voća, kao što su breskva, jagoda, grejp. Nijansirane u nježne preljeve čine jednu cjelinu koja vas podsjeća na zdravi smoothie, odmah ćete poželjeti da je imate na svojoj kosi.

Fruit-Juice-is-The-Hottest-Spring-Hair-Color-Trend-2
Ovaj novi način bojenja kose uočen je na popularnoj web stranici MarieClaire.com, koju je uradila stilistica Alisha McAlister. Alisha je koristila mix voćnih boja koje su se savršeno stopile na kosi klijentice koju je u tom trenutku bojila. Zabavna nijansa, koja je odličan način da svom klijentu priuštite neobčnu frizuru, a u isto vrijeme da bude zadovoljna i očarana novim izgledom.

download

Fruit-Juice-is-The-Hottest-Spring-Hair-Color-Trend-1

purple-hair-franco-magenta-melted-medley-copy1 red_hair_colors_ideas_auburn_cherry_burgundy_copper_hair_shades36Nađite inspiraciju u ovim fotografijama, i odmah zakažite termin kod svog frizera. Hitno!