Tutorijal

(VIDEO) : Uradi sama: Romantična punđa od pletenice

By  | 

Ukoliko ste danas raspoložene da sve zasjenite svojom frizurom, mi imamo jednostavno rješenje za vas– napravite jednostavnu punđu od pletenice!

pundja

 

Pletenice su veoma zahvalne frizure jer ih veoma lako i brzo možete same napraviti, a izgledaju dlično kako za dnevni, tako i za večernji look. Ukoliko želite da napravite ovu lijepu i romantičnu punđu od pletenice, biće vam potrebno samo pet minuta vremena. Na samom početku, napravite razdeljak sa strane, izdvojite veći pramen kose, podjeli ga na tri djela i počnite da pletete kosu. Kako budete išle sve niže prema vratu, uzimajte nove pramenove kose i pletite ih u pletenicu. Kada ste napravile svoju pletenicu, vežite cjelu kosu u rep, pa napravite punđu. Zakačite je ukosnicama kako kako bi što duže stajala na svom mjestu. Jedan pramen možete da izvučete iz punđe, napravite od njega pletenicu i zakačite ukosnicom.

Savjet: Pletenice se najlakše oblikuju i duže traju ukoliko vam kosa nije svježe oprana. Pogledajte video uputstvo koje će vam pomoći da napravite ovu romantičnu frizuru:

izvor: lepotaizdravlje.rs