Tutorijal

VIDEO: Najbolji tutorijali za popularne frizure koje možete naći

By  | 

Kosa je komplikovana. YouTube nije. Mogli bi se truditi da vam na najbolji način opišemo kako složiti neku frizuru, ali čemu kad je neko drugi to već odlično napravio.

Donosimo vam četri najboljih videa s YouTubea u kojima je objašnjeno kako se rade neke od najtraženijih i najpopularnijih frizura.

Od iznenađujuće jednostavnih do nešto kompliciranijih, ali izvedivih, ovi tutorijali daće vam znanja zahvaljujući kojima ćete konačno biti jedna od onih s najboljom frizurom.

1. Bočna riblji rep pletenica

Naizgled komplikovana, ali zapravo vrlo jednostavna frizura koja je u posljednje vrijeme poprilično popularna – pletenica riblji rep! Uz ovaj video i nekoliko jednostavnih koraka konačno i vi možete ovladati ovom vještinom i sami si složiti odličnu frizuru.

2. Frizura ala Brigitte Bardot

Ovo je jedna od onih bezvremenskih i vrlo popularnih frizura koju, vjerovali ili ne, možete i sami napraviti, ako se malčice potrudite. A uz ovaj video tutorijal vrlo ćete lako naučiti što i kako treba.

3. Boemske mljekarica pletenice

Boemski stil, skraćeno ‘boho’, u posljednje vrijeme dominira modnom scenom. No, nije u pitanju odjeća, obuća i dodaci, boemske frizure takođe su tražene, a mljekarica pletenica jedna je od njih. Evo korisnih savjeta i za navedenu frizuru:

4. Valovito pomoću pegle za kosu

Zvuči nevjerovatno, ali metoda je odlična i jednostavna. Ako vam se ne da gnjaviti s ostalim tehnikama pomoću kojih možete vašoj dugačkoj ravnoj kosi podariti blago kovrčavi i bujniji izgled, onda je ovaj video kao stvoren za vas.