Uncategorized

Veliki povratak niske punđe

By  | 

Ako je suditi po frizurama koje u zadnje vrijeme odabiru poznate dame, ali i onima koje vladaju modnim pistama, svjedočimo velikom povratku niske punđe. U korak s ovim trendovima idu ne samo strane zvijezde i stilisti kose koji su na piste vratili ovaj romantičan trend, nego i naše celebrity dame, kao i naši stilisti kose.

Ranije ove sedmice Kate Middleton nas je na premijeri novog filma o Jamesu Bondu osvojila ne samo svojom haljinom, nego i božanstvenom „chignon“ punđom. Njena je punđa bila iznimno bogata i malčice komplicirana, budući je kosu u njenom slučaju potrebno podijeliti u tri djela, od srednjeg napraviti malu punđicu i onda ostatak kose obavijati oko te osnovne male punđice.

Kate Middleton se odlučila na "chignon" punđuGuliver Image/Getty ImagesKate Middleton se odlučila na “chignon” punđu   

Na reviji dizajnera Rolanda Santane manekenke su nosile niske punđe sačinjene od nekoliko pletenica čvrsto pričvršćenih gumicom za kosu, mrežicom u intenzivnoj žutoj boji i ukosnicama.

na reviji dizajnera Rolande Santane manekenke su nosile niske punđe sačinjene od nekoliko pletenicaGuliver Image/Getty Imagesna reviji dizajnera Rolande Santane manekenke su nosile niske punđe sačinjene od nekoliko pletenica   

Jučer smo  na reviji brenda eNVy room također mogli vidjeti niske punđe, inspirirane takozvanom „chignon“ punđom, no u puno jednostavnijem obliku od onog kakav je nosila Kate.

I manekenke na reviji brenda eNVy room su nosile niske punđeBorna Filić/PIXSELLI manekenke na reviji brenda eNVy room su nosile niske punđe   

Ukoliko želite izgledati kao manekenka s revije ovog dvojca i svojom frizurom prizvati dašak retro romantike, bitno je uviti kosu s desne strane, ali i s lijeve te je tako uvijenu čvrsto pričvrstiti ukosnicama. Donosimo vam i tutorial, kako vi vam izrada ove frizure bila što lakša.

Ukoliko svojom frizurom želite  prizvati dašak retro romantike, ovo je look za vasBorna Filić/PIXSELLUkoliko svojom frizurom želite prizvati dašak retro romantike, ovo je look za vas   

Definitivno isprobajte ovu zadnju varijantu jer je jako lagana za napraviti, a izgleda iznimno sofisticirano i ženstveno.