Lifestyle

Ušuškana kosa poznata kao francuski look

By  | 

Očigledna opsesija u sadašnjem svijetu mode je francuski chic…

Svi mi želimo da izgledamo francuski i činimo francuske stvari. Govorimo kao Francuzi. Hodamo kao Francuzi. Budemo romantični kao Francuzi. Jedemo & pijemo isto kao Francuzi. Ljubimo poput Francuza.
Oh i naravno nosimo francuske haljine.

Ali, postoji jedan trik kada je u pitanju francuski stil. Manje je bitno šta nosite, a više način na koji to nosite.

Ušuškana kosa je samo jedan detalj pariskog šika, čak i ako nema nikakve veze sa francuskom modom. To je lak i kul nered koji simbolizuje samu suštinu francuskog šika.

Potrebne su vam samo dvije stvari:
1. duga kosa
2. Najbolje možete ušuškati kosu ispod (košulje sa kragnom, kaputa, šala, jakne)

Ostavite kosu labavom, i samo bacite jaknu ili košulju preko, šta god ste imali na umu, bez da izvlačite kosu ispod nje. Ostavite tako, kao da je prirodno ušuškana. To je suština ovog trika. Moda nas stalno vraća u prošlost. Te nevjerovatno ikone stila iz 60-ih, 70-ih i 80-ih i dalje nas inspirišu, da više nesvjesno nego svjesno radimo ovo, što još više govori o našoj žeđi za fantastičnim kul stilom.

Ovaj trend takođe savršeno odgovara našem ubrzanim stilu života, lak način da za tren dobijete bob ili paž frizuru, bez stvarnog odsjecanja kose.

Ovaj stil će dovesti do brilijantne svežine i stvoriti “divlja – u – srcu” looks koji mnoge dame pokušavaju da uhvate ovih dana.

Pogledajte kako to dame rade na francuski način!