Nokti

Ukrašavanje noktiju tetovažama za kutikulu (GALERIJA)

By  | 

Saloni ljepote danas nude najrazličitije vrste manikira i uljepšavaju nokte na bezbroj načina. Svakoga ljeta iznenade nas nekim novotarijama i mislili smo da više nemaju šta da izmisle. Međutim, prevarili smo se.

ciate-tetovaza2

Dakle, nail art se ne zaustavlja na lakovima za nokte i svoju inspioraciju sada pronalzi u tetovažama. Nakon raznoraznih šljokičastih lakova, privezaka za nokte, stikera i 3D lakova, kreativni umovi iz svjeta mode i ljepote su se dosjetili tetovaža za kutikulu nokta koje će ovog proljeća i ljeta biti izuzetno popularne.

Za one koji ne znaju, kutikula je ništa drugo do tanka, fina, mada često isušena koža, koja prekriva konturu nokta. Tetovaža koja se radi na ovom delu zapravo nije prava tetovaža čije će vam aplikovanje nanjeti bol, već mini tetovaža koja se ljepi na kutikulu. Osim što izgleda vrlo lijepo i interesantno, ova tetovaža će vam pomoći da zakamuflirate isušenu i ispucalu kutikulu.

U ponudi su brojni motivi: dijamanti, mašnice, zvjezdice i razni drugi interesantni oblici koji će vas oduševiti i koje ćete poželeti na sebi kao dodatak lijepim i njegovanim noktima.