Tutorijal

Trik s kojim će šiške uvijek izgledati sjajno

By  | 

Samo jedan potez dijeli vas od rješenja problema!

šiške 2017

Kada govorimo o kosi i frizuri, šiške su jedna od najčešćih odluka želimo li osvježiti izgled kose te unijeti dašak nečega novog. Problem nastaje kada shvatimo kako su šiške zapravo nezgodne za održavanje, no jesu li zapravo ili samo nismo upoznati sa svim korisnim trikovima za njihovo uljepšavanje.

siske-siskama-frizure-slike frizura-najlepse frizure-trendi fotkeasimetricne-moderne-2014-201502

Šiške su detalj na frizuri koji je uvijek u trendu te koji nikada neće izaći iz mode. Jedna od najvećih prednosti ove frizure je ta što s njom uvijek imate -frizuru. Bilo da se odlučite za podignutu kosu, pletenicu ili jednostavan rep, šiške će ga podići i cjelokupan izgled će djelovati vrlo stilizirano bez obzira na činjenicu da ste u frizuru uložili svega petnaestak minuta. Pozitivan učinak koji ne možemo izostaviti je onaj da šiške pomlađuju, stoga su odličan odabir želimo li djevojački i razigraniji izgled, a ovisno o načinu na koji su stilizirane, mogu uvelike odrediti stil i priču koju svojom pojavom odašiljemo. Kratke šiške na pola čela karakteristične su za pomalo alternativniji izgled, dok one stepenaste otkrivaju ležernost i nonšalanciju, no jedno je svim stilovima zajedničko; to što ostatak frizure ne morate posebno stilizirati, šiške morate svakodnevno, ponekad i nekoliko puta dnevno.

Šampon za suho pranje kose

Vrućina ili s druge strane vlaga, ne utječu pozitivno na ovu frizuru, te što učiniti kada vremenski uvjeti nisu idealni? Kako bi šiške bile postojane najvažniji trik koji trebate znati je onaj da im morate podariti teksturu. To znači da je na njih poželjno nanijeti proizvode koji će ih fiksirati i ‘umrtviti’, a pritom ne mislimo na lak za kosu. Proizvod spasa koji mora imati svaka vlasnica šiški je šampon za suho pranje. Nanošenjem ovog proizvoda postići ćete pripadan izgled šiški, neće djelovati zabetonirano niti slijepljeno što je nerijetko posljedica laka za kosu, a ipak će ostati na svom mjestu i pomicanjem kose zbog vjetra ili sličnih uvjeta, neće promijeniti oblik. Ovaj vrlo jednostavan trik spasit će vas mnogih muka, održati šiške prirodnim i postojanim te ga apsolutno morate isprobati, sigurni smo da će vas oduševiti.

 

Izvor: fashion.hr