Kosa

TRENDOVI U KOSI ZA JESEN POZNATOG SALONA DESSANGE PARIS

By  | 

Dessange se odlučio poigrati sa sjenama u novoj kampanji Light of Shadows. Iako su fotografije modela i frizura napravljene u crno bijeloj fotografskoj tehnici, neka vas ne zavara, ovdje se radi o jako puno boja.

dessange

Između svijetlosti i tame, ženska ljepota je naglašena dok kosa dobiva novu naglašenu formu i dimenziju. Strukturirano šišanje kose, uglađenost kose i kontrast u bojama – svaki detalj je naglašen uzajamnim djelovanjem sjene i svijetla ostavljajući mašti na volju da učini svoju čaroliju.

dessange

Kroz kolekciju proljeće/ljeto 2015. Dessange je naglasak stavio na tehniku šišanja dok za jesen/zimu 2015. predlaže da boja bude u prvom planu i postane nezaobilazan dodatak svakoj frizuri. Dessange balayage dobiva novu dimenziju izrade pramenova sa naglaskom na svu njenu raskoš u tonovima, odnosno igrom svjetlosti i sjene u kosi.

dessange jesen (5)

Otkrijte nove trendove u kosi koje je kreirao team Dessange Paris. Nosi se kratko i razbarušeno, ‘punk chic’, nedefinirani bob, slojevita duga kosa te razbarušeni valovi i kovrče.

dessange jesen (4)

dessange jesen (3)

dessange jesen (2)