Kosa

Trendi ljetne boje za vašu kosu

By  | 

Fuksija i ljubičasta boja u trendu su čak i na kosi

ljetneboje_840_472

Upečatljive i efektne boje bit će pravi hit ovog ljeta, a Katica Topčić, jedna od vodećih talentiranih stilistica kose u Hrvatskoj i vlasnica salona Fabula De Forma, savjetovala nam je nijanse kojima možete osvježiti svoju kosu ove sezone.
Katica navodi kako su ove sezone u brojnim Kevin Murphy editorijalima za kosu predstavljene različite boje, od sjajne, mat i pastelne pa sve do intenzivne fuksije, ružičaste i violet ljubičaste. Od ostalih nijansi popularan će biti spoj smeđe i blond boje te baby pramenovi kojima se stvara izgled prirodno osunčane kose. Kevin Murphy se prije svega zalaže za zdravu kosu, stoga su kreirali zdrave boje s kojima se lako mogu postići njegovani efekti boja.
ljetneboje2_840_472

Pastelne boje hit su ljeta

 “Predlažem pastelno pink ili violet boju na korijenu, a blond s malim odsjajem korijena na dužini ili pak tople osunčane karamel boje u korijenu, a od sredine prema vrhovima lagano pastelno svijetlu violet ili pink boju. Ovakvim načinom bojenja, na kosi naglašavamo njegovanu, sjajnu i otmjenu kosu“, objasnila je Katica.
Izvor : fashion.hr