Kosa

Trendi frizure za ljeto 2015.

By  | 

Poznate ličnosti lansiraju trendove i kada su frizure u pitanju. One sarađuju sa najpoznatijim frizerima na svijetu i ne boje se da eksperimentišu sa svojom kosom. Pogledajte koje su to slavne dame postavile trendove za ljeto 2015.

 

1 konturisanje

KONTURISANJE KOSE

Britanski frizer Charles Worthington je patentirao konturisanje kose – pažljivim biranjem boja iz palete koje se već nalaze na vašem tenu se nijansira kosa, kako bi se najbolje istakle crte lica. Lice će vam blistati, dok će kosa djelovati sasvim prirodna.

 

2 cik cak presa

 

CIK-CAK PRESA

Na reviji Stele Mekartni manekenke su imale frizure rađene presom koja ostavlja cik-cak prelome. Ovakva frizura je bila simbol 80-ih, a sada se vratila na velika vrata. Predlažemo da presom pređete preko nekoliko pramenova umesto cijele kose radi kontrasta.

 

3 mini pramenovi

 

MINI PRAMENOVI

Sjećate se pramenova koje ste izvlačili u osnovnoj školi? Ove godine maleni pramenovi koji se nalaze isključivo oko lica su jako moderni. Laki su za izvlačenje, ali morate biti oprezni jer ipak zahtjevaju njegu.

 

4 piksi frizura

PIKSI FRIZURA

2015. je godina kratke kose! Od kad se Scarlett Johansson ošišala i tako prošetala crvenim tepihom, sve žene su poželjele ovu frizuru.

5 kolor blok farbanje

KOLOR-BLOK FARBANJE

Ovaj trend je lansirala pevačica Gwen Stefani koja je plavu kosu češljem ofarbala u crno. Nejednaki pramenovi i geometrijski oblici nam se dopadaju, a mi predlažemo da isprobate i druge nijanse.

6 brineta i plavuša

IZMEĐU BRINETE I PLAVUŠE

Pomislili ste da je Kim Kardashian svojim farbanjem u platinasto plavu pokrenula novi trend? Pogriješili ste! Boja kose koju ima Beyonse – nijansa između plave i smeđe, polularna BRONDE, je zdraviji način da posvjetlite kosu, a da privučete pažnju.

7 roze nijansiranje

PASTELNI TONOVI

Sijena Miler je izvukla bebi roze pramenove i odjednom smo svi želeli da imamo njenu frizuru. Njeni suptilni pramenovi ne djeluju kao da se kosa samo presijava na roze. Probajte sa nekoliko pramenova oko lica.

izvor: harpersbazaar.rs