Kosa

Top 5 modernih frizura za mladoženje i muškarce u pokretu

By  | 

 

Vaša frizura govori puno o vama. Dok dobra frizura može poboljšati vaš izgled,loša frizura može u potpunosti uništiti sliku o vama.Prešli smo dug put od jednostavnih,urednih i frizura za uglađenu gospodu. Ovih dana, to je sve o brzo i lako,stilovi se mogu kreirati u roku od nekoliko minuta,a frizure su lagane za održavanje i svuda se mogu nositi.

Ako ste muškarac u pokretu, znamo da nemate puno vremena da svako jutro učvršćavate kosu. Dakle, mi smo sastavili listu top pet frizura za mladoženje i muškarce u pokretu koje će vam pomoći da brzo i bez ikakve muke napravite frizuru. Ove frizure iskorištavaju vašu prirodnu  teksturu kose, tako da ne treba koristiti previše proizvoda za kosu kako bi dobili savršen izgled. Uzmi četku za kosu i gel za oblikovanje i počnimo!

  Brushed Back Hairstyle for Men

1. Počešljana nazad frizura za muškarce

Ova  frizura je savršena za one koji vole da izgledaju cool i puni samopouzdanja. Da bi ovo frizuru napravili, morate imati blago valovitu srednju dužinu kose.

Pravljenje ove frizure je jednostavano. Sve što trebate učiniti je malu količinu  styling gela provući kroz suhu kosu i  četkom  počešljati gore i nazad.

  Tousled Hair for Men

2. Razbarušena frizura

Inspracija za ovu frizuru je Simon Baker, Matthew McConaughey i Eric Dane.Razbarušena kose ne zahtijeva puno održavanja i izgleda najbolje kad je malo neuredno.

Da bi napravili ovu frizuru dovoljno je kroz kosu provući elastični gel sa vlaknima tzv. GUMA gel i to je to.Vrlo jednostavno !

 Rebel Waves Hairstyle for Men

3. Valovita frizura

Tzv. Rebel valovi su za muškarce koji  vole da budu u trendu. Ako ste u potrazi za povremenu frizuru za muškarce, pobunjenički valovi će se uklopiti savršeno.

  Classic Short Side Sweep Hairstyle for Men

4. Klasična zalizana frizura

Klasičan kratka frizura je za super zauzete poslovne rukovodioce i jetsetere koji žele da izgledaju oštro i sigurno, ali nemaju vremena da se naprave salon stil frizuru. Za ovaj no-frka frizuru, potrebno je da imate kratku, ravnu kosu.

 Wind Swept Hairstyle for Men

5. Vjetrovita razbarušena frizura

Ako vam se sviđa frizura Roberta Pattinsona  frizura iz filma  Sumrak, mi ćemo vam reći kako je napraviti! Ova frizura najbolje odgovara umjetniku i kreativnim ljudima. Ako ste u bijelom kragni na poslu, ova frizura možda neće biti za vas.

Nanesite grumen gela na gustu, valovitu kosu i počešljajte u stranu. Ova cool frizura izgleda dobro kada je malo u neredu, tako da ne pokušavajte da postignete savršen izgled.