Kosa

Top 5 frizura koje ove godine morate probati

By  | 

Početak nove godine brojnim stilistima i zvijezdama odlična je prilika za promjenu imidža u kojemu prednjači promjena frizure. Nadolazeća sezona fokusirana je na teksturu kose koja varira od nejednakih slojeva pa do dugih zalizanih oblika.

Donosimo vam top 5 frizura koje biste u 2015. godini mogli isprobati.

Pixie frizura

Kratko i neravnomjerno, mladenački i dječački, ali ujedno ženstveno i senzualno. Ova frizura naglašava jagodične kosti, vrat i općenito crte lica. Odličan odabir za sve koji nemaju mnogo vremena za održavanje frizure.

Scarlett_Johansson

Foto: Screenshot

Neravnomjerno rezani bob

Stroga bob frizura s ravnim crtama više nije u trendu. Zamijenila ga je ležernija varijanta od nekoliko neravnomjernih slojeva koji daju dojam mladenačkog stila. Želite li postići francuski šik u svojim svakodnevnim kombinacijama, svakako isprobajte ovu frizuru.

Alexa Chung makes the Paris Longchamp Store Opening

Foto: JLP

Moderna varijanta popularne frizure Farrah Fawcett

Farrah Fawcett 70-ih godina prošloga stoljeća proslavila je frizuru koju su karakterizirali dugi plavi uvojci, a simbolizirali su ženstvenost i seksipil. Današnja varijanta ima jednak efekt, ali nešto drugačiju teksturu.

Taylor Swift rocking a super cute vintage dress

Foto: JLP

Duga i ravno rezana

Iako je ove sezone naglasak na teksturi, duga ravna kosa zalizana iza uha može biti jedan od trendi izbora. Ukoliko volite svoju dugu kosu, a imate i ovalan oblik lica – isprobajte ovaj izgled koji se najbolje slaže uz dobar stav i poneki kožni detalj.

Kendall_Jenner_6001

Foto: AFP/Cropix

Razbarušena frizura

Umjesto pomalo umjetnih uvojaka kakve smo navikli viđati na brojnim svečanim prilikama, svoju dugu kosu isfenirajte prstima i bez četke, ili još bolje – pustite da se sama osuši. Prirodan i blago valovit izgled ove sezone je na cijeni.

Gisele_Bundchen_03