Lifestyle

Šljokičasti pramenovi su najlakši način da zablistate u novogodišnjoj noći (GALERIJA)

By  | 

BAŠ u pravo vrijeme, Instagram je preplavio jedan blještavi beauty trend.

ženske frizure sa šljokicama (6)

Šljokičasti pramenovi najnovija su hit frizura s društvene mreže, a ujedno su i najjednostavniji način da u novogodišnjoj noći doslovno zablistate.

ženske frizure sa šljokicama (9)

U godini koju je obilježila hrpa groznih beauty trendova s Instagrama, ovaj je došao kao pravo osvježenje za kraj, a sve što vam treba da biste ga isprobali je pakiranje šljokica za kosu.
Najbolji efekt na plavoj kosi imat će zlatne šljokice, dok će se na smeđoj jednako dobro istaknuti i srebrne, no u oba slučaja nećete pogriješiti ni sa šljokicama u boji.
Nanesite ih na koliko god pramenova želite, a u najluđoj noći u godini nitko vas neće pogledati krivo ni ako šljokicama pospete cijelu kosu.
Ako vam nedostaje inspiracije, na Instagramu ćete je pronaći lako, a ne zaboravite se i sami fotkati, jer s ovakvom frizurom sigurno ćete skupiti hrpu lajkova.

ženske frizure sa šljokicama (1) ženske frizure sa šljokicama (2) ženske frizure sa šljokicama (3) ženske frizure sa šljokicama (4) ženske frizure sa šljokicama (5) ženske frizure sa šljokicama (7) ženske frizure sa šljokicama (8)

 

Izvor: index.hr