Lifestyle

Slavni frizer otkrio: Ovo je frizura koja pristaje svakoj ženi bez obzira na godine

By  | 

Postepeno ošišani pramenovi kose do brade koji okružuju lice, maksimalno mu laskaju, pa ih slavni frizeri preporučuju svim ženama bez obzira na oblik ili godine.

b1748658721b72a424898f25dface88b

 

Nicky Clarke tvrdi da Taylor Swift trenutno ima frizuru koja pristaje svim ženama bez obzira na oblik lica i godine. Frizer poznatih i slavnih kaže da se tajna krije u načinu na koji kosa okružuje lice te joj maksimalno laska.

Taylor Swift iznenadila je svoje obožavatelje kada se prije nekoliko mjeseci pojavila s kraćom frizurom i platinastim uvojcima koji su naglasili crte njezinog lica.

Opušteni bob kreiran je specijalno za Taylor, a pramenovi su postepeno odrezani s tim da su kraći uvojci ostavljeni oko čeljusti i jagodica. Da bi se dobio dodatan volumen sa stražnje strane glave pramenovi su skraćeni, te imaju vrlo tupe krajeve.

Nicky Clarke ističe da je bob iznimno fleksibilna frizura, koja se može stilizirati na različite načine. Raskuštrana varijanta primjerenija je mlađim damama, a urednije i sređenije kombinacije odlično pristaju nešto starijim damama.

Želite li da vam frizura izgleda dobro, prvo se pobrinite za svoju kosu. ‘Sjajna i zdrava kosa je uvijek u modi,’ ističe frizer slavnih te tvrdi da je s takvom podlogom teže napraviti veliku pogrešku.