Kosa

Slavna frizura 90-ih

By  | 

Rep je jedna od frizura koje su odličan izbor za svaku prigodu; bilo da je to kafa s prijateljicama, poslovni sastanak ili neka svečanija prigoda. To je frizura koja je uvijek u trendu i ide uz svaku odjevnu kombinaciju. Vrlo je jednostavna, odgovara svakom obliku lica, istaknuti će savršeni make up i dati naglasak vašoj odjevnoj kombinaciji, što su već odavno primijetile brojne zvijezde  svijeta, koje ga često nose.

Foto:arhiva

 

polurep

Jennifer Lopez

Podijelite gornji dio kose koji će biti u repu, po želji može biti od uha do uha ili ako želite manji rep od rubova obrva. Začešljajte kosu i zavežite rep na vrhu glave te sakrijte gumicu jednim pramenom kose. Ostatak kose ostavite da slobodno pada. Za završni stayling po izboru, koristite wet gel kako biste dodatno zagladili kosu i dali joj svilenkasti izgled. Za messy krajnji rezultat nemojte češljati kosu, jer će to uzrokovati napuhavanje prirodno kovrčave kose.

polurep

Rihanna

Za izradu repića kakav npr. nosi Rihanna, najprije operite kosu  šamponom i regeneratorom, namijenjen normalnoj do tankoj strukturi kose, koji će dati vašoj kosi dodatnu njegu bez da je pritom oteža.

Na kosu prosušenu ručnikom nanesite kremu za kosu kako bi vaša kosa dobila punoću, teksturu i volumen. . Kosu posušite i lagano nakovrčajte figarom koji je širok otprilike 5 centimetara kako biste dobili nemaran, messy izgled kovrči. Tokom kovrčanja kose nije potrebno kovrčati kosu od korijena nego se više fokusirati na samu dužinu od ramena nadalje, s time da pri tome uzimate deblje pramenove kose.

Kod izrade visokog repa glavu lagano zabacite unazad, začešljajte kosu i zavežite rep. Kako biste dobili uredniji izgled i zagladili kosu od lica koristite  Gel WET  koji je idealan za takvu izradu frizure i dat će „mokri izgled“ vašoj kosi. Odvojite manji pramen iz repa, na njega također stavite  Brilijantin kremu kako bi zagladili stršeće vlasi, omotajte pramen oko gumice i pričvrstite ga špangicom. par jednostavnih koraka ovo će biti vaša nova najdraža ljetna frizura.