Tutorijal

Šiške na stranu: U 3 poteza odrežite ih kao profesionalac (VIDEO)

By  | 

Za razliku od onih kratkih do obrva za koje vam je svakih dva do tri sedmice potrebno stručno oko frizera, duže šiške na stranu lakše je uklopiti u frizuru, ali i održavati. Želite li isprobati ovu trendi frizuru ili pak skratiti postojeće šiške odrežite ih sami i to kao profesionalac.

61011479-siske-frizura-eva-mendes-eva-longoria-kim-kardashian

 

Potrebno vam je:
Češalj
Makazeza šišanje
– Gumica ili kopča za kosu

Postupak:
1. Kosu operite, dobro osušite i raščešljajte. Imate li postojeće šiške izdvojite ih od ostatka kose, a želite li napraviti nove, kosu počešljajte na razdjeljak po želji te prednje pramenove izdvojite i to lijevo i desno od razdjeljka, tako da dobijete novi razdjeljak u obliku obrnutog slova Y. Ostatak kose zavežite u rep.

61011470-siske-razdjeljak-diy

 

2. Šiške raščešljajte te ih češljem prebacite na suprotnu stranu od one na kojoj ćete ih nositi. Šiške po širini uhvatite čvrsto između kažiprsta i srednjeg prsta te kosu odrežite dijagonalno i to tako da kraća strana bude ona prema uhu.

61011471-siske-razdjeljak-diy

 

3. Dužina šiški mora biti tolika da najkraća strana bude do vrška nosa. Šiške režite postepeno malo po malo dok ne dođete do željene duljine. Želite li dobiti stepenasti efekt, nakon što odrežete kosu do željene duljine, vrškom oštrice škara okomito reckajte vrhove šiški.