Saznaj o nama

Friz.ba je online magazin koji se bavi
temama o uspješnim poznatim, ali i nepoznatim ljudima,
karijeri, zdravlju, ljepoti, modi, a najviše o novim stilovima i jedinstvenim frizurama.
Friz.ba objavljuje frizure za žene i muškarce, mladenačke frizue, moderne i klasične frizure. Stil i frizure slavnih osoba…

Friz.ba je magazin za cijelu porodicu.

Već više od jednog desetljeća gradimo reputaciju jedne od vodećih kompanija u ovoj oblasti, a osnovna i najvažnija stvar nam je – imati sretnog i zadovoljnog klijenta. Naš rad su prepoznale mnoge svjetske kompanije koje zastupamo i za koje vršimo distribuciju. U ponudi imamo preko 8000 artikala od oko 50 dobavljača i konstantno je obogaćujemo novim artiklima.

Svjesni smo činjenice da je znanje glavna pokretačka snaga svijeta, te zbog toga uvijek nastojimo naučiti nešto novo, pratiti trendove i osigurati kvalitetno i cjeloživotno učenje, kako naših zaposlenika tako i klijenata s kojima surađujemo. Organizacija različitih edukacijskih seminara za frizere i kozmetičare naš je dugoročni interes jer samo pravilnim radom i učenjem možemo svi zajedno napredovati.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je način na koji poslujemo. Cilj nam je osigurati klijentima pravi proizvod, po pravoj cijeni i u pravo vrijeme, stalni lager i brz servis.

Naša misija je kvalitetom proizvoda, povoljnom cijenom i kompletnom uslugom sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih klijenata.

Ukoliko imate bilo kakvih prijedloga, primjedbi ili pitanja kontaktirajte nas, jer mi smo tu za Vas… Vaš FrizerLand tim