Aktuelnosti

Savršeno ravna i zdrava kosa uz Moroccanoil titanium peglu za kosu!

By  | 

Moroccanoil Savršeno uglačana ravna pegla od titana

Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron iskorištava napredna provodljiva svojstva titana za brzo, ravnomjerno zagrijavanje klizanjem bez napora. Pegla se može koristiti za stvaranje niza besprijekornih stilova bez kovrčanja, od ravnog izgleda do mekih valova i poskočnih kovrča.

FB_IMG_1613764524903
Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron sadrži titanove ploče koje se brzo i ravnomjerno zagriju za manje od 60 sekundi, tako da ne morate čekati da se vaša pegla zagrije.
Imaju zaista lijepu, svijetlu teal boju koja odgovara boji marke Moroccanoil, a cijeli asortiman besprijekornih alata i četkica za kosu imaju istu boju.

126B0C1F-2D7E-4ACC-9DCF-A5E7A1C6480B
Ono što Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron čini tako jedinstvenim, a tako savršenim za one s dugom kosom jesu njihove izuzetno duge pločice od titana od četiri inča.

TheVelvetLife-4579-1024x683
Ako imate veće pločice, to znači da možete maksimizirati površinu za brže performanse jer možete koristiti veće dijelove kose koji bi definitivno smanjili vaše vrijeme oblikovanja.
Ploče imaju posebno dizajnirani plutajući učinak, sa zakošenim rubovima za glatko klizanje. Nema ništa gore od čvrstih ploča koje ne plutaju, jer stvarno vuku korijene vaše kose.

FB_IMG_1613770654702
Glatko klizanje znači glatkiji završetak i manja je vjerovatnoća tragova pločica na kosi jer će vaša kosa kliziti kroz ploče.
Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron ima mekan dodir, gumirano, ergonomsko držanje koje vam omogućuje dobru količinu stiska tokom oblikovanja kose, a na dršci je prikladan obruč kako biste peglu objesili kad nije u upotrebi.
Na pegli je elegantni digitalni zaslon na vrhu koji vam omogućuje potpunu kontrolu temperature do 230°C sa kontrolnim tipkama smještenim na unutrašnjoj strani stylera.
Imaju i jednosatno automatsko isključivanje, tako da ne morate brinuti jeste li isključili pegle prilikom izlaska iz kuće.
Unutar kutije Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron nalazi se vrećica otporna na toplotu, na koju možete odmarati svoje uređaje za ispravljanje dok se koristi za zaštitu površina vašeg doma. Ali također zamotajte peglu nakon upotrebe ili zaštitite peglu i tijekom putovanja.
Oni su tehnološki napredni uređaji za ravnanje koji također nude automatsku rekuperaciju topline za postojanu temperaturu tokom upotrebe, s okretnom vrpcom od 9 stopa koja je zaista izdašne duljine i savršena za upotrebu u salonu.
Zaista nam se sviđa što Moroccanoil Perfectly Polished Titanium Flat Iron ima temperaturne kontrole unutar stylera, a ne izvana. Kad god uređaji za ravnanje imaju komande s vanjske strane, uvijek ih se slučajno može pritisnuti tokom upotrebe, pa kad su unutra, definitivno je manja vjerojatnost da ćete ih slučajno pritisnuti.