Kosa

Savršene pletenice za kosu svih dužina!

By  | 

Pletenice su omiljena frizura na crvenom tepihu ovih dana. Bez obzira koliko vam je kosa duga, kakva oblik lica imate ili koji vam je stil, pronaći ćete jednu koja vam odgovara.

Možda vas šiške danas ne slušaju, možda se spremate za koncert i želite festivalsku frizuru ili ste na odmoru i želite samo skloniti kosu sa lica da vam ne smeta. Bez obzira koja je prilika, odlučite se za boho izgled i pletenice kao što to nosi Poppy Delevingne i Florence Welch. Za izgled koji ne zahtijeva previše vremena ili za neki koji će sve pristine a i vas oboriti s nogu isprobajte duple pletenice kao kod Anne Friel.

Ako želite napraviti frizuru koju ćete nositi za svečanu priliku, imamo i tu rješenje za vas. Riblja kost je veoma popularna frizura na crvenom tepihu i to sun am pokazale zvijezde kao što su Jessica Stam i Cara Delevingne čije su frizure savršeno pristajale uz večernje haljine koje su nosile. Obrnuta riblja kost pletenica je takođe jedna od omiljenih frizura glamuroznih zvijezda. Jedan od primjera je Olivia Palmero koja veoma često koristi ovu frizuru koristi veoma često kad su u pitanju svečane prilike.

Nagrada za jednu od najboljih frizura ide Diane Kruger za frizuru koju je pronosala na dodjeli filmske nagrade Oskar. Ni Blake Lively ne zaostaje za trendovima pa tako možemo i nju vidjeti kako pletenice uključuje i svoj izbor frizura.

Neka vam naša galerija posluži kao inspiracija. Pletenic epristaju svima bez obzira koja vam je dužina kose ili boja. Možete ih nositi i prilagoditi svim prilikama. Idealne su za večernje izlaske ili dnevne kafe a mogu funkcionisati i u svečanim prilikama ili u situacijama kad se od vas zahtijeva ozbiljnost. Uz njih vam nije potreban nikakav asesoar za kosu jer su one dovoljan ukras koji osvježava svaku frizuru. Neka izbor bude na vama, uvjereni smo da ćete izgledati odlično bez obzira da li se odlučite za jednu tanku pletenicu ili komplikovaniju frizuru.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30