Kosa

Savršene frizure za ljeto!

By  | 

Koja djevojka ne voli praktične, a atraktivne varijante na svojoj kosi?
Ljetno doba je pred nama, a to znači da je pravi trenutak da uskočimo u lepršavu i prozračnu odjeću koja će biti popraćena laganim make up-om i razigranom frizurom. Za ljetne frizure volimo da su pomalo neuredne, opuštene i fluidne, ali ono najvažnije, jednostavne i brze za kreiranje.
Ljetne frizure odlikuje neopterećenost i jednostavnost, a opcija koja se sjajno uklapa u opisano, svakako su popularne beach waves kovrče. Imate li kovrčavu ili valovitu kosu, ova frizura bit će neizmjerno lagana za kreiranje jer sve što trebate je kosu ostaviti slanu od mora. S druge strane, ravna kosa ipak zahtjeva nešto malo stiliziranja koje i da dalje ne prelazi 10-15 min. Osim neobaveznih kovrča, različite pletenice također su odlična opcija, a zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o frizuri koja je vrlo praktična jer traje i do nekoliko dana. Također, jednom kada raspustite pletenice dobit ćete divne kovrče, što je još jedan dodatan razlog da ova frizura bude jedna od omiljenih. Osim raspuštene kose i pletenica, različite varijante punđi, polurepa ili repa uvijek su dobrodošle, a pogotovo ukrasite li ih šarmantnim detaljima kao što je rajf, cvijeće, ukosnice ili marama. Tako će vaša frizura poprimiti poseban i drugačiji izgled te na pravi način upotpuniti cijelu modnu priču.
Kako bismo vas inspirirali i potaknuli da ljetne frizure budu zaigrane i opuštene, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih primjera koje možete kopirati bez imalo problema.02-a-loose-braid-into-a-ponytail-is-a-cool-idea-for-a-boho-or-rustic-wedding 4a7abd73eded1423ee4e61bb08f56da5 5107fb3bc3b84907c8f23aa5836f65d2 best-super-cute-and-cool-ponytail-hairstyles-long-hair-styles-ideas d79071e3001e1164858b80c258d1da68 hair-idea-1-1 summer-hair-color-4