Kosa

Savršene frizure u crvenoj boji kose!

By  | 

Ako želite da totalno promjenite svoj izgled onda razmislite o promjeni boje kose. Crvena boja je moćna tako da s pravom privlači pažnju i čini Vas atraktivnom i magičnom. Međutim treba pronaći onu nijansu crvene boje koja najbolje pristaje Vašem tenu i boji očiju.

zenske frizure

Kosa crvene boje se preporučuje damama sa toplim tenom i toplom bojom očiju dok damama sa hladnim tenom i hladnom bojom očiju odgovaraju nijanse crne boje za kosu ili hladno plave sa izraženim pramenovima u boji meda i pšenice.

Dakle, samo dame sa toplim tonom boje kože i očiju mogu da odaberu crvenu boju kose. Topli ten podrazumjeva svijetlu kožu sa pjegicama, bljedu kožu sa podtonom boje breskve ili zlata i crvenkastu ili braon kožu sa ružičastim ili zlatnim podtonom. U toplu kategoriju pripadaju oči boje lješnjika koje vuku ka smeđoj ili zlatnoj boji, zelene oči, zeleno plavkaste oči i zlatno braon oči.

Ako odlučite da se ofarbate u crveno onda potražite stručnu pomoć frizera jer ćete tako lakše naći pravu nijansu crvene boje. Imajte na umu da boja na kutiji može kod Vas sasvim drugačije da ispadne.

Pogledajte sljedeće prijedloge koji ostavljaju bez daha …

ženske frizure u crvenoj boji (1) ženske frizure u crvenoj boji (2) ženske frizure u crvenoj boji (3) ženske frizure u crvenoj boji (4) ženske frizure u crvenoj boji (5) ženske frizure u crvenoj boji (6) ženske frizure u crvenoj boji (7) ženske frizure u crvenoj boji (8) ženske frizure u crvenoj boji (9) ženske frizure u crvenoj boji (10) ženske frizure u crvenoj boji (11) ženske frizure u crvenoj boji (12) ženske frizure u crvenoj boji (13)