Lifestyle

Savjeti poznatih ljepotica: Kako da uvijek izgledate odmorno i lijepo

By  | 

Na zadovoljstvo mnogih žena, holivudske ljepotice i svjetski poznate dame odlučile su da podjele neke od najkorisnijih trikova za postizanje besprijekornog izgleda.

Uvijek dotjerane zvijezde pune su savjeta kako u svakoj situaciji izgledati besprijekorno. Ponekad je dovoljan široki osmjeh, a ponekad neće biti na odmet ni dobra podloga i bronzer.

Pročitajte šta vam najveće zvijezde savjetuju – kako da zadržite mladolik izgled, izgledate odmorno i lijepo.

Beyonce

“Žena je najljepša kada se smije, a osim toga važno je redovno nanositi hidratantnu kremu”, izjavila je slavna pevačica, poznata po svom besprijekornom izgledu.

BeyonceKnowles

Halle Berry

“Za ružičasti, prirodni izgled usana prvo nanesem crveni ruž, a potom ga obrišem pa nanesem bezbojni sjaj”, jednostavan i efektan savijet otkrila je popularna glumica.

Kate Winslet

“Važno je imati dobru kremu za područje oko očiju, posebno ako ste pod stresom ili mnogo putujete jer vas tada mogu iznenaditi vrećasti i tamni podočnjaci”, kaže uspješna glumica poznata po sofisticiranom stilu i prirodnoj ljepoti.

Gwyneth Paltrow

“Koristim omega-3 riblje ulje i obožavam ga na svojoj koži. To mi je jedan od najdražih osjećaja na svetu”, izjavila je slavna oskarovka poznata po izrazito zdravom životnom stilu.

Scarlett Johansson

“Prilikom nanošenja šminke uvijek volim da počnem s matiranom podlogom i potom dodam rumenilo”, izjavila je popularna glumica, takođe poznata po svojoj prirodnoj ljepoti.

Eva Mendes

“Bronzer je odličan način za brzo osvježenje lica. Čak i ako ne volite šminku, pomješajte malo bronzera sa hidratantnom kremom i dobićete svijež izgled u sekundi”, otkrila je zavodljiva glumica.

Gwen Stefani

“Volim nanjeti nekoliko slojeva ruža. Prvo nanesem suhu, matiranu nijansu ruža, a potom sjajni i kremastiji”, izjavila je slavna pjevačica poznata upravo po svojim crvenim usnama i plavoj kosi.