Kosa

Savjet frizera: Šest razloga da ofarbate kosu

By  | 

– Farbana kosa je ljepša od prirodne kose- osim ako niste tinejdžerka sa svilenom kosom ili vam je dat neki specijalan odsjaj na kosi tako rijedak na ovim našim prostorima.

881310716560a703eebbb4027073699_w640

– Farba vam prikriva sjede koje vas čine starijima, ali u današnje vrijeme čine i da izgledate neuredno i zapušteno.Ovaj utisak nije pravilo, ali je potrebno mnogo truda i puno stila da bi se ovakav utisak izbegao.

PROČITAJTE JOŠ : SVE ZA LJEPOTU: OPERE KOSU COCA-COLOM DA BI DOBILA OVAKVU FRIZURU (VIDEO)
– Ofarbana kosa je preparirana kosa i tako promenjena potpuno se drugačije ponaša od prirodne kose- frizure na farbanoj kosi se lakše stilizuju i duže traju.

– Farbom za kosu možete svojoj tankoj kosi da vizuleno dodate na gustini, a ako vam je kosa previše gusta pravilnim izborom boje je možete istanjiti.

– Farbana kosa ostavlja mogućnost da na kosi imate ceo spektar boja što čini da kosa bude najepši ukras koji nosite.

– Ako planirate da se ošišate, a imate u vidu neku zanimljivu ili avangardnu frizuru- bez farbanja kose vam to neće uspeti jer je boja tu da naglasi frizuru. Bez boje sama frizura nije ni blizu interesantna (probajte da nađete frizuru koja vas oduševljava, a da je pri tom model neofarban i biće vam jasno o čemu je reč).