Tutorijal

Savijeti koje morate znati prije nego odrežete šiške!

By  | 

Želite moderne šiške poput Jenne Dewan? Evo šta morate morate znati prije nego ih odrežete…

šiške moderne
Jenna Dewan-Tatum, koju smo upoznali prije više od 10 godina u kino hitu “Step Up”, na setu kojeg je i upoznala supruga Channinga, posljednja je u nizu slavnih cura, koje su se ove jeseni odlučile za šiške. Hit frizura sezone, prekrasnoj glumici odlično stoji, a ponovno se radi o neurednim šiškama.

Hit frizura sezone, prekrasnoj glumici odlično stoji, a ponovno se radi o neurednim šiškama, koje se mogu nositi na dugu kosu, ali i na popularni lob.

šiške za kosu

A ako se i vi ove sezone odlučite za šiške, donosimo vam nekoliko stvari o kojima morate prethodno razmisliti.

1. Imate li vremena za njih?
Budite spremni na to da ćete svako jutro morati izdvojiti najmanje 5 minuta za njih, kako bi one izgledale uredno.

2. Češći odlasci frizeru
Budite spremni i na posjet frizeru svakih par sedmica, iz istog razloga. To morate znati i zbog svog vremena, ali i novaca.

3. Tip kose
Imate li kovrčavu i/ili oštru kosu, morate biti spremni na probleme s oblikovanjem i održavanjem, koji bi vas mogli prilično izludjeti pa dobro razmislite prije nego ih odrežete.

lucy hale bangs

4. Prištići na čelu
S obzirom da će vam šiške padati na čelo, pripremite se i na moguće probleme s tenom na području čela, obzirom da će masnoća kose dodatno zatvarati pore na vašem čelu, posebno ako i inače imate takvih problema. Tako ćete lice morati češće čistiti.

5. Odgovarajuća šminka
Kada su u pitanju šiške, one idu najbolje u kombinaciji s naglašenim očima pa ako to inače nije vaš stil uljepšavanja, razmislite još jednom.

selena gomez frizura

Pssst! Obratite pozornost i na svoj tip lica. Šiške stoje uglavnom svima, ali ne iste. Nekima stoje duže, nekima kraće, nekima gušće, nekima rjeđe itd. Savjetujte se prethodno sa svojim frizerom koje bi vama najbolje stajale.