Kosa

Salon koji nudu “tihu stolicu”u kojoj ne moraš pričati s frizerom

By  | 

Frizerski saloni diljem svijeta, osim za uljepšavanje pripadnica ljepšeg spola, služe za brbljanje. No, vjerovali ili ne, to ne vole baš svi…

MH_271115_Bauhaus_16JPG

Za sve koji ne vole previše brbljati u frizerskim salonima, ovo će biti spas. Frizerski saloni diljem svijeta, osim za uljepšavanje, služe za brbljanje i saznavanje najaktualnijih tračeva.

No, vjerovali ili ne, to ne vole baš sve pripadnice ljepšeg spola, a novost koju je uveo jedan salon u južnom Walesu, jako će se sviđati upravo takvim ženama, koje se kod frizera moraju pretvarati da su zainteresirane za razgovor.
Radi se o salonu, koji se nalazi u Cardiffu, koji je u svoje prostorije implementirao  takozvanu “tihu stolicu”, koja omogućuje svojim korisnicima da promijene svoj izgled, bez za njih neugodnog čavrljanja.
“Neki naši klijenti zabrinuti su da nisu dobri sugovornici, neki jednostavno ne žele pričati, a neki se samo žele opustiti uz dobar časopis”, otkrio je vlasnik salona Scott Miller.
MH_271115_Bauhaus_19JPG
“Nadamo se da će ova usluga svim našim korisnicima omogućiti upravo ono što žele te da će im uljepšavanje biti ugodno iskustvo”, zaključili su iz spomenutog salona.