Lifestyle

Rihannina nova boja kose!

By  | 

Poznata pjevačica je ponovno postala plavuša! Pjevačica koja obožava mijenjati frizure, odavno nije bila plavuša, a moramo priznati nama se ovako jako sviđa!

Rihanna

Navikli smo da Rihanna mijenja frizure kao čarape, no njena posljednja transformacija ipak nas je iznenadila. Nakon što je proteklu godinu uglavnom mijenjala samo duljinu kose, sada se odvažila na novu, hrabro boju – platinasto plavu. Ovo je drastična promjena nakon dugačkih dreadlocksa i frizure u stilu Matovilke, jer osim što je prešla iz tamne u jako svijetlu nijansu, Riri je i skratila kosu u dugački bob, takozvani lob.

rihanna

Od kada se pojavila na glazbenoj sceni, Rihanna je imala sve boje kose, pa joj tako ovo i nije prvi put da je plavuša, a izgleda da se i ona povela motom “nova godina, nova ja”, samo par tjedana ranije.

Pjevačica je još jednom dokazala da je prava beauty kameleonka, a i jako nam se sviđa njen stav prema kosi, koju hrabro mijenja čim joj jedna frizura dosadi. A evo i jedna stara fotografija plavuše Riri… Zaista joj sve dobro stoji!

Rihanna