Tutorijal

Ravna kosa bez ravnanja s peglom

By  | 

S Marakeš KaHm uljem od sada je i to moguće.

Marrakesh je profesionalna linija proizvoda za kosu iz SAD-a napravljena od prirodnih sastojaka. Marrakesh proizvodi sadrže arganovo ulje iz Maroka i ulje konoplje koji kosu hrane i pružaju joj prirodnu zaštitu. Kombinacija sjemena konoplje i ulja argana idealno hrani i regenerira kosu te jo daje nevjerojatni sjaj. Proizvodi iz linije Marrakesh ne sadrže parabene, sulfate, propilen glikole ni umjetna bojila. Marrakesh proizvodi nisu testirani na životinjama i nemaju životinjskih sastojaka.

 

kahm

Marrakesh ulje KaHm za ispravljanje kose 60 ml.
Brazilski izgled koji će vam trajati do slijedećeg pranja kose. KaHm je najbolji proizvod koji se koristi kada želite da imate ravnu kosu, brazilski izgled, i otklonite ga uz samo jedno šamponiranje. Ovo je odličan način da imate kovrčavu kosu jedan dan, drugi dan ravnu, pa opet kovrčavu kada je operete.

KaHm je prirodni proizvod koji će oporaviti vašu oštećenu kosu i dati joj zdrav izgled. Tehnologija sa biljnim proteinima se koristi da bi oponašali Keratin, bez štetnih djelovanja kemikalija. Ovaj protein ne samo da će vam izravnati kosu, već je i ojačati i dati joj potrebnu vlažnost! KaHm će se u potpunosti apsorbirati u vašu kosu ostavljajući osjećaj kao da niste uopće koristili nikakve proizvode(naravno dok ne ugledate završne rezultate koji su fantastični).

 

before-after2

Trebate li dodati sjaj vašoj kosi? Koristite KaHm s Marakeševim uljem, za željeni sjaj. Trebate li više vlažnosti za vašu kosu? Koristite KaHm sa Marakeš X tretmanom – kako bi vaša kosa dobila dodatni poticaj vlažnosti prije nego što je osušite fenom.
Način upotrebe: Samo tri jednostavna koraka! 1. Nanesite preparat na kosu osušenu ručnikom (preporučeno pranje s Marakeš šamponom i nanošenje Marakeš balzama). Za kratku dovoljno je istisnuti 0,5 cm ulja. Za dugu kosu uzmite 1 cm istisnutog ulja. 2. Rasporedite preparat ravnomjerno kroz čitavu dužinu kose. 3. Osušite kosu fenom za željeni učinak. Pegalanje kose nije potrebno! Zapremina: 60 ml

U svojoj ponudi za ravnanje kose Marrakesh nudi šampon i balzam za ravnanje kose koji se mogu koristiti odvojeno ili u kombinaciji sa uljem.

12313957_889255417809286_189229863164655905_n