Kosa

PUNĐE ZA SVAKI DAN

By  | 
 

niskapundja-happilygrey2

Nemarno smotana punđica već dugo nije frizura rezervirana samo za lijena poslijepodneva kod kuće. Visoka varijanta postala je simbol prirodnog izgleda, frizura koja ne zahtijeva nimalo vremena, a izgleda stylish te je prihvatljiva u svim situacijama.

niskapundja-happilygrey

Njena niska varijanta koja je dugo bila u sjeni polako doživljava svoj povratak. Punđa koju je još lakše složiti, idealna je za dugu i poludugu kosu, a uklapa se u različite stilove ovisno o ostatku outfita. Ako je u potpunosti razbarušena može biti kruna casual stilu, a u nastavku vam donosimo još dva primjera koji se lako slažu i možete ih nositi i u dnevnim i večernjim prilikama. Uz to – nevjerojatno su jednostavne i olakšat će vam razmišljanje o frizuri onih dana kad nas kosa baš ne sluša.

Niska razbarušena punđica može dobiti i svoju elegantniju varijantu ako je pažljivije smotamo i zavežemo lagano u jednu stranu. Uz koji pušteni pramen izgledat će za nijansu profinjenije od sasvim casual looka.

@carajourdan

Ako pak prvo ispletete pletenicu, a onda nju smotate u nisku punđu dajete svom dnevnom izgledu dodatnu zanimljivu dimenziju. Za ovu ćete frizuru morati imati ipak malo dužu kosu kako bi se pletenica pravilno omotala i rasporedila u ‘čvor’.

@camilapilho

No treća varijanta niske punđe bolje će izgledati s poludugom kosom. Zavežite niski rep od kojeg odvojite jedan pramen. Zatim provucite kraj repa kroz gumicu da se napravi oblik jednostruke punđe i odvojeni pramen omotajte oko gumice kako bi je sakrili. Lako i jednostavno!

niskapundja

Foto: Mango, Instagram

Izvor: journal.hr