Tutorijal

Profesionalni trik za bujniju kosu

By  | 

Predstavljamo vam fantastičan trik za voluminoznu frizuru s Victoria’s Secret showa …

zenska frizura sa volumenom

Bujna i voluminozna kosa san je većine žena, osim naravno onih prema kojima je priroda bila velikodušna, a ako vi niste jedna od tih sretnica onda doznajte jednostavan trik uz koji frizeri koji uređuju kosu Victorijinih anđelica postižu bogate frizure.

zenska frizura sa volumenom

Blagi i voluminozni valovi sinonim su za frizure Viktorijinih anđelica, a za ovogodišnji show održan u Parizu glavna frizerka Sarah Potempa odlučila se na malu promjenu u frizurama i zamijenila beach valove koji su bili popularni posljednjih nekoliko godina, glamuroznijom i bujnijom verzijom. Sarah je rekla kako su se ove godine vratila na legendarne VS valove te da su sve anđelice oduševljene promjenom.

zenska frizura sa volumenom

Srah i njen tim otkrili su kako su za predivne valove koristili pegle različitih veličina kako bi postigli strukturirane i sjajne valove. Kosu su kovrčali od lica kako bi dodatno naglasili jagodične kosti anđelice. Naglasila je da ako želite postići lijepe valove, nikako nemojte kosu kovrčati prema licu jer će biti neuredne. Ključ za lepršave kovrče s VS showa je što se ne koristi puno proizvoda za fiksiranje kako bi bile mekše.

zenska frizura sa volumenom

Najveći trik za voluminozne kovrče radi se tek nakon kovrčanja cijele kose. Nakon što se kosa ohladi, anđelicama se napravi razdjeljak na suprotnoj strani od onog mjesta gdje je bio dok se sve kovrčalo. Tako se postigne veliki volumen i prirodna težina kose. Sarah kaže da najčešće frizeri naprave razdjeljak i onda puste anđelicama da se same s njim poigraju i naprave si ga gdje žele. Tako dobiju najbujnije frizure koje su istovremeno romantične, ali i seksi.

 

Izvor: fashion.hr