Kosa

Preslatke, prelijepe ženske frizure sa šiškama!

By  | 

Podignute frizure, spuštene pundže, blage kovrdže, skroz ravna kosa itd. Ako ste pak odlučile da dugoj kosi dodate šiške onda morate obratiti pažnju na nekoliko stvari. U većini slučajeva, šiške će vas učiniti mlađim. Sa njima možete istaći oči, ispraviti asimetriju i cjelokupnom izgledu dodati misteriozniji efekat.

ženske frizure sa šiškama

Šiške obožavaju raspuštenu kosu. Odličan je osjećaj kad smo vani a blagi povjetarac nam lagano mazi uvojke, pomjerajući, s vremena na vrijeme, nekoliko pramenova kose. Ova sezona vam dopušta da nosite sve frizure, od neuredne kose do valova kao sa plaže.

Ne sumnjamo da ćete pronaći inspiraciju u današnjim prijedlozima. Imajte na umu da je stilova mnogo a na vama je samo da izaberete u kom smjeru želite da krenete.

ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu kose ženske frizure za srednju duzinu koseženske frizure za srednju duzinu kose