Kosa

Predivne moderne neuredne punđe za ovu sezonu (GALERIJA)

By  | 

Nemarno smotana punđica već dugo nije frizura rezervisana samo za lijena poslijepodneva kod kuće. Visoka varijanta postala je simbol prirodnog izgleda, frizura koja ne zahtijeva nimalo vremena, a izgleda stylish te je prihvatljiva u svim situacijama.

pundje

idealna je za dugu i poludugu kosu, a uklapa se u različite stilove ovisno o ostatku outfita.

Svi ovi tipovi punđi, koji podrazmjevaju malo tapiranja, kombinaciju različitih tekstura kose, upotrebu različitih preparata za kosu, mogu da se definišu kao namjerno neuredna frizura, kojoj način na koji se nosi daje poseban šarm.

Kako da kreirate ovaj look? Najprije uvijete nekoliko pramenova kose, a zatim nanesite na nju preprat za stilizovanje.
Pokupite je u punđu, dozvolite ponekom pramenu da slobodno pada i zakačite je ukosnicama. Ne morate da se pridržavate bilo kakvog pravila za oblik ili simetriju.

pundje-za-kosu-15 pundje-za-kosu-12 pundje-za-kosu-11 pundje-za-kosu-10 pundje-za-kosu-9 pundje-za-kosu-8 pundje-za-kosu-7 pundje-za-kosu-6 pundje-za-kosu-5 pundje-za-kosu-3 pundje-za-kosu-2 pundje-za-kosu-1 pundje-za-kosu-31 pundje-za-kosu-30 pundje-za-kosu-29 pundje-za-kosu-28 pundje-za-kosu-27 pundje-za-kosu-26 pundje-za-kosu-25 pundje-za-kosu-24 pundje-za-kosu-23 pundje-za-kosu-22 pundje-za-kosu-21