Tutorijal

Praktične ekstenzije sa klipsama

By  | 

Već smo pisali o ekstenzijama za kosu i o raznovrsnim načinima njihovog umetnja, međutim, kako se ovaj trend lagano širi među kremašicama sa našeg područja, sve su popularniji i pristupačniji umeci kose koji se mogu samostalno kačiti i održavati.

clip-in-hair-extensions

Umetak sa klipsnama daje vam sasvim novi izgled za nekoliko minuta. Praktične klipsne omogućuju vam brzo i samostalno postavljanje umetka. Kvalitet 100 % prirodne indijske kose slagane u pravcu rasta dlake, omogućuje lagano raščešljavanje. Dostupne su u svim bojama kao i ekstenzije .

clip-in-hair-application

Prije nego što stavite ovakve ekstenzije za kosu, dobro bi bilo da vašu kosu malo natapirate pri samom korijenu, kako bi ona bila malo grublja i čvršća. Na taj način ćete minimizirati mogućnost klizanja klipsi tokom nošenja. Nakon kačenja umetka, možete malo natapirati kosu preko, kako bi dobili malo na volumenu i da se klipsa ne bi vidjela.

blonde-hair-extensions

Sami stilizujte svoju kosu do željene gustine

Ako želite da vašoj kosi dodate malo volumena, ali ne i dužine, pokušajte sa sljedećim vrlo efektnim trikom.

Stanite ispred ogledala i razdelite vašu kosu tačno po sredini sve do potiljka. Svu kosu sa gornje polovine zatim počešljajte ka naprijed. Okrenite glavu u desnu stranu tako da se u ogledalu vidite iz profila, dok vam je tijelo i dalje u istom položaju. Očešljajte se još jednom da poravnate donji dio kose, pa prikačite umetak na otprilike 2 cm od razdeljka. Kada ste sigurni da je umetak dobro pričvršćen, skratite nadograđenu kosu do dužine vaše kose ispod. Sve ponovite i sa lijeve strane.

11146290_792205727514256_2795472090979590356_n

 

Prednost ove kose je i u održavanju,upute za upotrebu:
Ekstenzije prati samo sa šamponom za ekstenzije,potom nanijeti balzam za ekstenzije. Nikada ne raščešljavati mokre ekstenzije ili umetke (u suprotnom dolazi do istezanja dlake koju je poslije nemoguće ukrotiti). Isfrotirati i lagano prstima počešljati. Nakon sušenja počešljati pramen po pramen specijalnom četkom za ekstenzije.

silky-straight-blonde-clip-on-remy-human-hair-extension

Kako kosu pravilno postaviti pogledajte u videu :