Kosa

Poznate dame obojile kosu u hit boju sezone

By  | 

Izbijeljena blond boja, gotovo sijede ledene nijanse postala je pravi trend, a u posljednjih nekoliko sedmica u ovu boju svoju kosu obojio je velik broj poznatih dama.

sijeda-jennifer_840_472

Izgleda da gotovo sijeda kosa više nije rezervirana za žene u zlatnim godinama već i mlađe generacije. Prošle godine hit je bila potpuno sijeda kosa, dok će ovog ljeta trend biti ipak nešto žućkastija blond nijansa. Ova boja kose nekim ženama stoji fenomenalno, ali samo ako je nose one koje i inače imaju specifičan look i stil i odgovarajući ton kože jer inače mogu potpuno pogriješiti ako se odluče za tako svjetlu boju.
Jako izbijeljena boja kose prvo se ove sezone pojavila na pistama pa su tako modeli poput Kendall Jenner i Alessandre Ambrosio nosili izbijeljene perike na pisti za reviju koja je predstavljala kolekciju Balmain Fall 2016. Znamo da sve što klan Kardashian-Jenner isfura postane hit pa nije dugo trebalo da se taj trend preseli s modnih pisti na glave ostalih poznatih dama.
Taylor Swift
Emma Stone
Emma Stone
Emma Stone
Pjevačica Taylor Swift svoju platinasto plavu boju kose potpuno je izblijedila i novu nijansu pokazala na ovogodišnjem festivalu Coachella. Nekako nam se na Taylor ipak više sviđala stara nijansa, ali što je više gledamo i ova nova nam se čini sve bolja. Omiljena hollywoodska crvenokosa glumica Emma Stone također se odlučila za hit nijansu, ali njoj ne stoji baš najbolje pa navijamo da se vrati svojoj dobroj staroj ginger blonde nijansi.
Glumica Jennifer Lawrence poznata je po svojoj platinasto plavoj boji kose i iako je često mijenjala dužine kose, rijetko smo mogli vidjeti drastične promjene u boji kose. Ovoga puta Jennifer je poklekla trendu i odlučila se na promjenu pa je stavila ledeno plave, gotovo sijede pramenove. Na početku nam se njena nijansa nikako nije sviđala, ali izgleda da je to bilo zbog loše frizure jer s puštenim valovitim bobom izgleda sjajno i iako je jako svijetle puti, ova boja nije je isprala.
Christina Aguilera
sijedaxtina840_840_472
Rooney Mara
Rooney Mara
Pjevačica Christina Aguilera često mijenja boje kose i frizure, a sada se odlučila za već spomenutu hit boju i zaista joj izvrsno stoji dok isto ne bismo mogli reći za glumicu Rooney Maru koja je odlučila zamijeniti tamnosmeđu boju s ledeno plavom. Iako je i Rooney svjetle kože poput Jennifer, izgleda da joj ta nijansa ne odgovara uz ten. Ako se i vi odlučite za promjenu u ledeno plavu nijansu pripazite kako će vam pristajati uz ton tena i svakako se raspitajte koje su dobre boje za kosu jer nadolazeće razdoblje soli i sunca iz blond nijansi znaju izvući zelene tonove.
Izvor fashion.hr