Kosa

POVRATAK VISOKOG REPA

By  | 

Kendall Jenner Goes Shopping For A New Pet Dog

 

Konjski rep klasična je frizura koja nikada ne izlazi iz mode, već iz sezone u sezonu dobiva neke zabavne modifikacije i varijacije na temu. Ove zime nosi se visoko, vrlo je nonšalantan i pun volumena. Kao veliki trend u stylingu kose definirale su ga dvije ‘it’ djevojke i najbolje prijateljice, Gigi Hadid i Kendall Jenner.

Nije teško za zaključiti zašto je ova frizura osobni favorit supermodela koji su stalno u pokretu. Visoki rep jednostavno se slaže i održava te je nosiv u različitim prigodama pa ga u posljednjih nekoliko sezona poznate manekenke nose i u teretani i na crvenom tepihu. Lako se uklapa u ležerne svakodnevne kombinacije u znaku jeansa, a opuštena je protuteža i nešto elegantnijim i glamuroznijim izdanjima, kojima daje jednu cool notu.

Gigi Hadid and Zayn Malik head to the Soho House in NYC Pictured: Gigi Hadid and Zayn Malik Ref: SPL1203129 040116 Picture by: Jackson Lee / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Možda najveća prednost ležernog visokog repa leži u činjenici da ga vrlo lako možete rekreirati i same, bez pomoći frizera. Kosu ostavite ravnom ili blago uvijte, zatim prođite njome s dozom proizvoda za styling koji će joj dati teksturu i volumen, povežite ju visoko u rep i u samo nekoliko minuta složit ćete frizuru sezone.