Kosa

Povratak savršeno ravne kose

By  | 

ravna kosa

 

H&M

Osjećate li se zasićeno sveprisutnim frizurama koje trenutno vladaju, poput primjerice valovitog boba, sada vam više nitko neće zamjeriti. Ovu frizuru već nekoliko sezona favoriziraju svi poznati modeli i modne blogerice i gotovo ju je nemoguće zaobići. Praktična je, chic i jednostavna za održavanje, no u moru istih frizura vrlo brzo ćete se zaželjeti promjene. Frizerski stilisti u backstageu svjetskih sedmica mode upravo su zbog toga plasirali jedan novo-stari stil kao vodeći jesenski trend kada su u pitanju frizure.

Ravna kosa

Hugo Boss

Savršeno ravna kosa odgovor je na popularne valove i podsjeća na dobre, stare dane u kojima je pegla za kosu mnogim ženama bila najbolji prijatelj. Ovu super ‘sleek’ verziju ravne kose na modnim su pistama predstavile kuće Hugo Boss, Carven, Louis Vuitton, Lacoste i H&M, a frizura je uskoro zaživjela i kod celebrityja, pa su ju tako posljednjih sedmica pokazale Jessica Alba, Kaia Gerber, Amy Adams, Mila Kunis, Victoria Beckham i Kaia Gerber.

Louis Vuitton  ravna kosa

Louis Vuitton

zenske frizure

Carven

frizure 2016

H&M

Za nju ne morate imati isključivo dugu kosu, jer strogo izravnata kosa odlično izgleda i u kombinaciji s bob ili lob duljinom, kao i sa šiškama. Ako vam ona nije prirodno ravna, prije feniranja na nju nanesite serum za ravnjanje i potom ovaj elegantan i zaglađen look napravite u udobnosti vlastitog doma. Koristite se fenom i okruglom ili polukružnom četkom, pri čemu će prva odlično izravnati kraću kosu, a druga dužu kosu. Pronađite također proizvod za styling koji će vašu kosu zaštititi od topline. U nastavku se inspirirajte ‘sleek’ frizurama poznatih i slavnih.

ravna kosa

Jessica Alba

Premiere of Lifetime's 'Sister Cities' - Arrivals

Kaia Gerber

frizure poznatih 2016

Amy Adams

Mila Kunis frizura

Mila Kunis

Gigi Hadid frizura

Gigi Hadid

ravna kosa

Victoria Beckham

Izvor : journal.hr