Aktuelnosti

Popularne tehnike pramenova

By  | 

S dolaskom svake nove sezone, dolaze nam i novi trendovi – kako u svijetu mode, tako i u svijetu ljepote.
Kad su frizure u pitanju, prilikom jesenskih dana svi se ponovno okrećemo nekim smirenijim tonovima i jednostavnijim tehnikama bojenja kose. U sezoni koja je pred nama vrlo će popularne biti tople nijanse za kosu, inspirirane jesenskom paletom boja.
Već su neko vrijeme u trendu frizure izrađene balayage i baby lights pramenovima, a ove se jeseni javio i jedan novi trend – shadow toning tehnika pramenova.
Zapravo je riječ o tehnici koje je vrlo nalik klasičnom balayageu, a sudeći prema popularnosti ove frizure širom svjetskih frizerskih salona, ona bi ove jeseni mogla biti veliki hit. Pramenovi nastali shadow toning tehnikom izgledaju vrlo prirodno i nisu nametljivi te pristaju gotovo svima, a dobra je vijest i to što je ova frizura vrlo postojana pa nećete toliko često morati odlaziti frizeru.
Osim toga, spominje se i ‘bronde look’ kod kojeg je tamna nijansa kose prošarana svijetlijim pramenovima. Želite li ipak malo jači kontrast između tamnije podloge te svjetlijih pramenova, isprobajte fallayage tehniku koja je naveliko popularna među trendsetericama.
Neke od najpopularnijih frizura za ovu jesen pronašli smo na Instragramu, a donosimo vam ih u nastavku.1 2 91c215ae242289701196fd5495bab224--soft-blonde-highlights-blonde-hair-colors 153-best-hair-makeup-images-on-pinterest-balayage-hair-hair-blonde-on-brown-hair-color-ideas 791da54b00ab810c9193b319ea2a52a5 15250417-blonde-balayage-hairstyle- bronde-hair-color White-Chocolate-Blonde-Hair-Color-Ideas