Kosa

POPULARNE MUŠKE FRIZURE 2015.

By  | 

Muške frizure postale su popularne i raznovrsne kao i ženske, a muškarci eksperimetnišu sa novim frizurama i mjenjaju svoj stil.

U protekloj godini imali smo priliku da vidimo veliki broj različitih muških frizura, a 2015-a godina izgleda neće biti izuzetak. Već u prvim mjesecima nove godine, neke frizure izdvojile su se po svom stilu i popularnosti.

Mi ćemo vam predstaviti deset frizura koje su trenutno najpopularnije u 2015-oj godini.

10.  Angular Fringe

Ovakav stil frizure proslavili su muški modeli širom svijeta. Kratko ošišana kosa sa  strane, sa dugim šiškama koje prelaze preko lica daju nov i interesantan izgled. Ova neobična frizura postaje sve popularnija.

09. Caesar Haircut

Cezar frizura je već duže vrijeme vrlo popularna, a razlog je zato što dobro izgleda, lako se održava i lako oblikuje. Savršena muška frizura za svaki tip muškarca.

08. Simple Casual

Jednostavna i opuštena, ova frizura postala je klasik među frizurama i ostala je popularna i u 2015-oj. Ako želite da postigete ovakav izgled, trudite se da vam kosa sa strane bude kraća, a kosa na vrhu duža. Ovakav efekat postiže se sa malo gela i gustim češljem.

07. Brushed Up

Ova frizura zahteva malo dužu kosu kako bi se postigao izduženi izgled. Ovakva frizura je odlična za svaku priliku, a odlično ide uz bradu.

06. Side Part Pompadour

Pompadur je popularna frizura, pogotovu kod mlađih muškaraca. Ovakav mladalački izgled postiže se sa dužom kosom na vrhu i kraćom kosom sa strane. Jasan i čist razdeljak je čini unikatnom.

05. Short Back And Sides

Vrlo popularan stil kod muškaraca. Kosa sa strane je vrlo kratka, dok je na vrhu dugačka. Šiške su takođe dugačke i blago perlaze preko čela i lica.

04. The Side Part

Popularan razdeljak, ali dosta lepši i stilizovaniji. Vrlo česta frizura i možete je videti kod većine muškaraca.

03. Simple Short

Jednostavno i kratko. Iako možda zvuči dosadno, ovakav tip frizure veoma je dobar za oblikovanje, pa svakodnevno možete menjati izgled vaše frizure. Kosa sa strane treba da bude za nijansu kraća od kose na vrhu. Kod ovog stila, često se šiške podižu na gore.

02. Slicked Back

Malo razbacan i neuredan stil, odličan je za one koji žele da postignu buntovnički izgled. Frizuru je lako napraviti uz pomoć gela koji nanosite na kosu rukama, a ne češljem, kako bi postigli neuredniji izlged.

01. Undercuts

Definitivno najpopularnija frizura ove godine. Kosa sa strane je kratka, dok se ka ušima još više skraćuje. Kosa na vrhu je dosta duža i najčešće se češlja na razdeljak. Videćemo da li će ova frizura ostati najpopularnija i do kraja godine.

 

Izvor : muskimagazin.rs