Aktuelnosti

Popularne boje kose za nadolazeću sezonu!

By  | 
Svake su jeseni popularnije tamnije nijanse boja kose, no nadolazeća sezona uvest će neke promjene. Evo koje će boje biti visoko na ljestvici trendova.
Vremenske prilike već su se počele mijenjati, baš kao i naša garderoba i beauty rutine. Sada je red došao na kosu, pa donosimo nekoliko trendova u boji kose koji će apsolutno zavladati nadolazećim godišnjim dobom.

Nakon što je kosa većinu ljeta bila svezana u opuštenu punđu i postala suha zbog sunca, vrijeme je da ju vratimo u dobru formu i damo joj nov profinjen oblik.

Kako ten postaje bljeđi, jesenska boja kose većinom je nešto toplijih tonova, no ove će sezone biti ‘in‘ nijanse od ušećerenih dip boja pa do svijetlih neonskih nijansi – ovisno o vašem ukusu.

Baby roza boja

image

Baby roza boja bit će apsolutni hit na jesen.
PEXELS

Od svih nijansi boja, poznati kolorist Richy Kandasamy upravo je ovu nijansu prognozirao kao najpopularniju za nadolazeću jesen. Platinasto plava kosa s nježnim tonovima ružičaste licu će dati u jesen prijeko potreban sjaj.

Crna s toplim podtonovima

Iako je intenzivno crna kosa većinom izbor za hladnije mjesece, klasična nijansa dobiva blagu prilagodbu s toplijom glazurom. Prirodni crveni podtonovi prožeti toplinom pomoći će da se crna kosa pretvori u višetonsku topliju verziju.

image

Ove sezone bit će popularna crna s toplim podtonom.

Zlatni podton plave

Kada se bliži jesen, a želimo postići nekoliko nijansi “elegantniju” boju kose, plava boja sa zlatnim podtonom idealna je za početak. Poželjno je da ova boja kose bude svjetlija oko lica, kako bi se izbjegao efekt pretjeranosti.

image

Prirodna plavuša

image

Prirodno plava boja kose ove će sezone biti izrazito popularna.

Ponekad je u paleti boja izrazito teško pronaći pravu nijansu “prirodne plavuše”, no idealna je ona između boje meda i pšenice. Upravo će takva boja biti apsolutni hit ove jeseni – zagasito, a efektno.

Bakreno crvena

image

Bakreno crvena boja kosa zavladat će nadolazećom jeseni.

U nadolazećem razdoblju posebno će popularna biti bakreno crvena koja je jednako elegantna i razigrana, a idealna je boja za one koji su spremni i žele hrabru promjenu.

Ove jeseni usudite se odabrati boju u kojoj se najbolje osjećate!