Lifestyle

Pogledajte šminku i frizure glumica na dodjeli nagrada SAG

By  | 

Posljednju veću filmsku svečanost pred ovomjesečnu dodjelu Oscara, dodjelu nagrada SAG, obilježile su glamurozne frizure i elegantan make-up na nekim od najvećih glumačkih zvijezda. Pogledajte tko je sve i kako zablistao na crvenom tepihu…

Alicia Vikander

Dobitnica nagrade SAG za najbolju sporednu žensku ulogu, odlučila se za make-up u zemljanim tonovima i jednostavnu puštenu frizuru, koja je doprinijela da njezina toaleta snpotpisom Louisa Vuittona u potpunosti dođe do izražaja.

Eva Longoria

Zvijezda nekadašnje hit serije “Kućanice” odabrala je frizuru koja je trenutačno u trendu, a koja podrazumijeva podjelu kose razdjeljkom po sredini. Što se tiče make-upa, latino ljepotica oči je naglasila umjetnim trepavicama i smokey eyes efektom, a za usne je odabrala nude tonove.

Sofía Vergara

Odnedavno gospođa Manganiello, glumica Sofía Vergara jedna je od rijetkih ljepotica koja je na dodjeli nagrada SAG nosila žarke boje – kako na toaleti, tako i na licu. Ruž boje ciklame savršeno se uklopio s masivnim zlatnim nakitom i njezinom dugom izblajhanom kosom.

Rachel McAdams

Sve popularniji duboki razdjeljak sa strane vidjeli smo na Rachel McAdams. S obzirom na izuzetno upečatljivu haljinu brenda Elie Saab, glumica je odabrala neutralan make-up koji je bio gotovo neprimjetan.

Nicole Kidman

Prava je rijetkost da na crvenom tepihu viđamo glumice s raspuštenom kosom, umjesto svečane frizure, ali upravo se za takav look na dodjeli nagrada SAG odlučila Nicole Kidman. Australska glumica izgledala je baš onako kako smo od nje i navikli – njegovano i elegantno.

Emillia Clarke

Frizuru sličnu onoj koju smo zapazili na Rachel McAdams vidjeli smo i na Emilliji Clarke, samo u smeđoj varijanti. Zvijezda serije “Igra prijestola” na licu je imala make-up u nježnim roza tonovima, koji je u potpunosti bio u skladu s njezinom pink haljinom brenda Dior.

Brie Larson

Dobitnica nagrade za najbolju glavnu žensku ulogu, a ujedno i velika favoritkinja za Oscara, glumica Brie Larson apsolutno je blistala na crvenom tepihu nagrada SAG. Make-up u koraljnim nijansama, s naglaskom na upečatljivom ružu, izuzetno se uklapao s neobičnom toaletom modne kuće Versace.

Claire Danes

Glavna protagonistica serije “Domovina”, glumica Claire Danes, nije se posebno istaknula ni make-upom, ni frizurom, ali je ostala dosljedna svom imidžu. Neobavezno razbarušena kosa apsolutno joj pristaje, baš kao i diskretna šminka.

Priyanka Chopra

Indijska ljepotica apsolutno osvaja svojim izgledom u ovoj sezoni različitih glumačkih svečanosti. Nekadašnja Miss Indije, a danas holivudska zvijezda, naglasak uglavnom stavlja na svoje pune usne, a tako je bilo i ovog puta, kada ih je naglasila mat ružem u nijansi fuksije, koje je dodatno istaknula sklonivši kosu s lica.

January Jones

Nije rijetkost da na zvijezdi nekad popularne serije “Momci s Manhattana” viđamo šminku u plavim tonovima, koja je logičan izbor u odnosu na njezine ledenoplave oči i svijetlu kosu. Slično je bilo i na dodjeli nagrada SAG u subotu, a naročitu pažnju zavrjeđuje glumičina neobavezna frizura.

Julianne Moore

S obzirom na upečatljivu boju haljine modne kuće Givenchy, Julianne Moore odlučila se za minimalistički pristup make-upu i kosi.

 

Izvor: grazia.hr