Kosa

POBJEDNICI NA 30. DODJELI BRITANSKIH FRIZERSKIH NAGRADA OBJAVLJENI SU SA STILOM

By  | 

Najblještaviji događaj u frizerskom kalendaru Velike Britanije je dodjela britanskih frizerskih nagrada, a ta je večer za pamćenje održana u velikoj dvorani hotela Grosvenor House. Za jednog je frizera to bio i ključni trenutak karijere – Mark Leeson je proglašen Britanskim frizerom za 2014. godinu.

SKP_HIB_Hairdressing-Awards_940x480_UK


Tijekom 30 godina postojanja ove nacionalne strukovne nagrade, samo je petnaestero frizera ponijelo najprestižniju frizersku titulu i postalo Britanskim frizerom godine. Mark Leeson s ponosom je ušao u društvo frizerskih ikona i dosadašnjih osvajača nagrade, a to su: Trevor Sorbie, Anthony Mascolo, Irvine and Rita Rusk, John Frieda, Andrew Collinge, Nicky Clarke, Charles Worthington, Umberto Giannini, Beverly C, Mark Hill, Antoinette Beenders, Lisa Shepherd, Andrew Barton, Angelo Seminara i Akin Konizi.


British-Hairdressing-3

Britanski frizeri međunarodno su poznati po svojoj kreativnosti, originalnosti i inovacijama. Ponosni smo što ova priredba nastavlja odavati počast najboljima u Velikoj Britaniji. Inspirativno je na ovu okruglu obljetnicu uočiti podizanje standarda među kandidatima u svim kategorijama. Čestitam svim ovogodišnjim pobjednicima koji zaista jesu najbolji od najboljih. 

Brit1

 

british-markleeson7-bha2014_copy


Ceremoniju su vodili Jane Lewis-Orr – izvršna direktorica magazina Hairdressers Journal International i televizijska zvijezda James Corden. Na svečanosti su pripadnici frizerske industrije slavili britansku frizersku kreativnost. Svake godine profesionalci iz čitave Velike Britanije kroz fotografske prijave pokazuju svoje stručno umijeće i ljubav prema zanatu.

30-Years-of-British-Hairdressing-Awards-Memories

Nagrade se dodjeljuju u devet regionalnih kategorija koje „pokrivaju“ čitavu Veliku Britaniju te u šest specijalističkih kategorija koje honoriraju vještine u specijaliziranim disciplinama. Ove posljednje kategorije su: Afro, Artistic Team (Umjetnički tim), Avant Garde, Newcomer (Mlada nada), Men’s Hairdresser of the Year (Frizer za muškarce) i Colour Technician of the Year(Tehničar za boje). Kandidirati se mogu frizeri iz bilo kojeg salona u zemlji i tako se natjecati s najvećim imenima frizerske industrije, a anoniman, neovisan i kontroliran proces ocjenjivanja jamči svakome pravedan tretman.

Brit2

 

 

Izvor : hairstyle.news