Kosa

Pjevači i glumci bore se protiv godina farbom za kosu

By  | 

Mile Kitić, Bora Drljača i Mitar Mirić neće pod nož, ali hidrogen i farbu redovno mućkaju.

694312_grafike-26_ff

– Nisam protiv normalnih stvari. Ono što ne bih radio je zatezanje ili pretezanje lica. Možda bih radio korekcije nosa ili ušiju, ali pošto je sve kako treba, onda nema potrebe. Nikada ne bih otišao pod nož zbog lica. Nema potrebe. Imam 63 godine i odlično se osjećam. A kad pričamo o frizuri, nemam puno kose, ali svakako vodim računa o njoj. Iskren da budem, da ne radim ovaj posao, sigurno bih se zapustio. Ovako zbog publike moram da vodim računa i da im na neki način budem interesantan kada je u pitanju stajling – kaže folker Mile Kitić.

137934004
Njegov kolega Mitar Mirić godinama ima autentičnu frizuru. Niko nikada nije uspeo da ga imitira, a pjevač kaže da mnogo vodi računa o kosi. Ne želi da prizna da se farba, ali boja njegove kose govori više od riječi.

thumb

Bavim se takvim poslom da moram da vodim računa o svom izgledu. Nisam imao krizu srednjih godina, tako da ne bih radio nikakvu korekciju na licu – kaže Mirić.

A Bora Drljača, iako je zakoračio u osmu deceniju, ne samo da se nije povukao sa estrade, već je redovan u frizerskom salonu. Nije želio da nam otkrije koju boju koristi, ali je zato otkrio šta ga čini mlađim.

– Ne mogu bez hrane, žena i muzike – lakonski je izjavio “stari vuk”.

Branislav-Lecic-3

Ko se još tonira

Poznato je da sijede vlasi uspešno prekrivaju i Zdravko Čolić, Dragan Kojić Keba, Milić Vukašinović, Miloš Bojanić, Branislav Lečić i da samim tim izgledaju mlađe, a na račun svog izgleda dobijaju brojne komplimente.

Glumac Branislav Lečić je zbog izgleda otišao čak i korak dalje pa je uradio i transplantaciju kose.

– Uradio sam je zato što je počela da mi opada kosa na tjemenu, a to se na sceni baš vidi. Na primer, ljudi koji sjede na galeriji vide rupu na glavi, a ja želim da to sve izgleda ljepše – izjavio je svojevremeno Branislav Lečić.