Tutorijal

Pet super frizura za plažu

By  | 

Jednostavna marama će te u samo jednoj minuti pretvoriti u kraljicu plaže • Za lijepu i spontanu frizuru možeš iskoristiti i “prirodne modne dodatke” koje nađeš na plaži

thumbnail

 

VLAŽNU kosu punu soli teško je obuzdati, no postoje mali trikovi i zanimljivi šareni dodaci koji će ti pomoći da i na plaži izgledaš senzacionalno. Donosimo ti pet prijedloga za savršenu frizuru na plaži.

1. Pin up marama

Jednostavna marama će te u samo jednoj minuti pretvoriti u kraljicu plaže, a super je što je možeš vezati i na raspuštenu i na skupljenu kosu. Prije odlaska na plažu kod kuće izvježbaj pin up čvor: presavinutu maramu provuci oko glave, čvrsto namjesti i zatim zaveži u dupli čvor u ravnini nosa, iznad šiški.

2. Pletenica uz čelo

Ova jednostavna frizura veliki je hit ovog ljeta, a osim što izgleda super – kosu drži podalje od tvog lica pa je izvrstan izbor za skakutanje i igre na plaži.3. Frizura uz “prirodne dodatke”

Za lijepu i spontanu frizuru možeš iskoristiti i “prirodne modne dodatke” koje nađeš na plaži. Napravi labavu pletenicu ili punđu te zamoli frendicu da ti u kosu umetne školjkice ili zvjezdice koje ste našle na plaži. Za isti efekt možeš iskoristiti i cvijeće.

4. Pletenica na stranu

Labavu pletenicu na stranu obožavaju mnoge celebrity cure, a osim što je jednostavna za izradu, poželjno je i da je pomalo raščupana, za što je idealna kosa koja je nedavno bila u moru.

5. Trakica oko čela

High street dućane ove su godine preplavile trakice koje se nose oko čela, a ako imaš volje i mašte, možeš ih izraditi i sama i tako svakih nekoliko dana iznenaditi ekipu na plaži neodoljivim novim lookom.